“ÜST SIRALAR SERT GEÇECEK”;

“ÜST SIRALAR SERT GEÇECEK”

Mesut Okumuş Bölgesel Amatör Lig’de karşılacakları rakipler hakkında konuştu....

Özel İdare KHS teknik direktörü Mesut Okumuş yeni sezon öncesi bulundukları nasıl bir sezon olacağını ve rakipleri değerlendirdi.

Grubun geçen seneye göre daha zor olduğunu dile getiren Mesut Okumuş, bütün takımların yarışın içinde olacağını söyledi.

OKUMUŞ: “HER HAFTA LİDERİN DEĞİŞEBİLECEĞİ BİR SEZON OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

Genç teknik adam 6-7 takımın hedefe oynayacağını bildiklerini dile getirerek, “Grubumuz geçen seneye göre zor grup. Bu sezon kendi grubumuzda 6-7 takımın hedefe oynadığını, takım kurduğunu biliyoruz. Bütün takımlar yarış içinde olacak. Her hafta liderin değişebileceği bir sezon olacağını düşünüyorum. Yarışmacı bir lig olacak. Ankara takımları bizim dengimizde takımlar. Bizden daha çok harcama yapsalar da üstünlük kuracaklarını zannetmiyorum. Zonguldak takımlarının iyi transfer yaptığını görüyoruz. Favori olarak Karabük gösterilse de Zonguldak seyirci ve atmosfer olarak da zorlayacak. Üst sıralar sert geçecek” dedi.

“HEDEFİ KOVALAYAN, SESSİZ SEDASIZ BİR EKİP OLUŞTURACAĞIZ”

Transfer yapacaklarını ve hedeflerinin daima üst sıralar olduğunu söyleyen Okumuş, “Bize gelecek olursak… Biz iki üç mevkiye takviyeler yapmayı planlıyoruz. Bu transferleri gerçekleştirirsek, zaten iyi bir takımız daha da iyi olacağımızı düşünüyorum. Biz iki üç senedir güzel bir hava yakaladık. Özel İdare KHS’nin hedefi bulunduğu her kategoride üst sıralardır. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu gruba da renk katacağımızı düşünüyoruz. Hedefi kovalayan, sessiz sedasız bir ekip oluşturacağız. 2-3 senedir beraber oynayan bir ekibiz. Bizim avantajımız uzun süredir birbiriyle oynayan bir ekibiz. Bu bize artı katıyor. Transferlerimizin de katkı sağlayacağını görüyoruz. Sporcularımız da dengeli bir grupta olduğumuzu düşünüyor ve üst sıralar hedefine onlar da inanıyor. Bu inanç sonucunda hedefimize ulaşacağız” ifadelerine yer verdi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum