“Özür borcunuz var”;

“Özür borcunuz var”

Türkiye Değişim Partisi parti kurucularından olan Parti Meclis Üyesi Ender Karahasanoğlu, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Hizmet-İş Sendikası Batı Karadeniz Şubesi’nin Şerife Bacı Öğretmen Evi’nde yapılan 1. Olağan Genel Kurulu haberlerinin basına yansımasının ardından açıklamalarda bulundu. Karahasanoğlu açıklamasında; “Bu konuşmayı yapan Mahmut Arslan'ı siyasi nezaketsizlik ve vefasızlıkları nedeniyle kınıyorum. Bu toplantıda bulunup konuşmaya şahit olup saygısızlığa tepki göstermeyen tüm siyasi parti temsilcilerini ve bu konuşmayı yapan Mahmut Arslan'ın, Turhan Topçuoğlu başkanımıza bir özür borçları olduğunu düşünüyorum” dedi....

Genel kurulda Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Mahmut Arslan’ın konuşmasına atıfta bulunan Karahasanoğlu, Arslan’ın daha önceki Belediye Başkanlarından Turhan Topçuoğlu’nu eleştirdiğini ve bu durumun kabul edilemez olduğunu kaydetti. Karahasanoğlu ayrıca toplantıda bulunan siyasi parti temsilcilerinden bu duruma itirazın olmayışını da eleştirerek, toplantıdaki siyasi parti il başkanları ve temsilcileriyle bürokratlara da sitem etti.

 “ORADA BULUNANLARI, SİYASİ NEZAKETSİZLİK VE VEFASIZLIKLARI NEDENİYLE KINIYORUM”

Türkiye Değişim Partisi parti kurucularından olan Ender Karahasanoğlu’nun açıklamaları şu şekilde;  “23 Ağustos 2022 tarihinde yapılan Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Hizmet-İş Sendikası Batı Karadeniz Şubesi’nin Şerife Bacı Öğretmen Evi’nde yapılan 1. Olağan Genel Kurulu’nda; Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan konuşmaları içinde, bir belediye başkanı ile aralarında geçen bir olayı anlatmış! Bir belediye başkanı diye bahsettiği kişi, 3 dönem Kastamonu halkının oyları ile seçilmiş ve Kastamonu’ya büyük hizmetlerde bulunmuş rahatsızlığı sebebiyle görevini bırakmak zorunda kalan Turhan Topçuoğlu'dur. Turhan Topçuoğlu başkanımıza karşı yapılan bu saygısızlığı ve bu toplantıda bulunup konuşmaya şahit olup saygısızlığa tepki göstermeyen tüm siyasi parti temsilcilerini ve bu konuşmayı yapan Mahmut Arslan'ı siyasi nezaketsizlik ve vefasızlıkları nedeniyle kınıyorum. Bu toplantıda bulunup konuşmaya şahit olup saygısızlığa tepki göstermeyen tüm siyasi parti temsilcilerini ve bu konuşmayı yapan Mahmut Arslan'ın, Turhan Topçuoğlu başkanımıza bir özür borçları olduğunu düşünüyorum.”

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum