Taşköprü’de Ekin Uzunlar ve Tuğba Yurt rüzgarı;

Taşköprü’de Ekin Uzunlar ve Tuğba Yurt rüzgarı

34. Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali 3. gününde Tarihi Köprübaşı Festival Alanında Ekin Uzunlar ve Tuğba Yurt konserleri ile devam etti....

Düzenlenen konserlere Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın, Taşköprü Dernekler Federasyonu Başkanı Halil Hasanoğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rıdvan Uçar’da katıldı.

Konser programında ilk olarak Ekin Uzunlar sahne aldı. Sık Sık sahneden seyirciler ile sohbet eden sevilen sanatçı, doğum gününü hatırlayıp pankart açan bir dinleyiciye teşekkür ederek hazırlanan pankartla hatıra fotoğrafı çekildi. Ekin Uzunlar’ın doğum gününün olduğunu öğrenen Taşköprülüler, hep bir ağızdan doğum günü kutlarken telefonlarının ışıklarını yakarak görsel bir şölene imza attılar. Konser sonrası sahneye çıkan Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, ünlü sanatçıya Dünyaca ünlü Taşköprü Sarımsağı ve plaket taktim etti.

Muhteşem bir sahne gösterisi ile sahneden ayrılan Ekin Uzunlar’ın  ardından  bir diğer sevilen sanatçı, ünlü müzisyen Tuğba Yurt sahneye çıktı. Coşkulu şekilde konsere katılan vatandaşlar ile eğlenceli bir akşam geçiren Yurt, Taşköprülülere unutulmaz bir akşam yaşattı. Konser sonrasında sahneye çıkan Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal ve Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, sevilen sanatçıya AB Coğrafi işaret belgeli Taşköprü sarımsağı ve plaket taktim ettiler. 



Kaynak: TAŞKÖPRÜ POSTASI

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum