Taşköprü’de Altunsaray ve Yıldızdoğan rüzgarı;

Taşköprü’de Altunsaray ve Yıldızdoğan rüzgarı

34. Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali’nin 2. günü akşam Tarihi Köprübaşı Festival Alanında İsmail Altunsaray ve Mustafa Yıldızdoğan konserleri yapıldı....

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, konser programına gelen hemşehrileriyle tek tek ilgilendi. Açılış konserlerine Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal, Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Emin Çınar, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın ve Milliyetçi Hareket Partisi Taşköprü İlçe Başkanı Rıdvan Uçar’ın yanı sıra çok sayıda müziksever katıldı.

Festivalin açılış programında ilk olarak İsmail sahne aldı. Altunsaray, hareketli parçaları ile festivale katılan vatandaşları doyasıya eğlendirdi. Konser sonrasında Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal sahneye çıkarak sevilen sanatçı İsmail Altunsaray’a teşekkür ederek AB Coğrafi işaret belgeli Taşköprü Sarımsağını ve plaket takdim etti.

İsmail Altunsaray’ın ardından sevilen sanatçı, ünlü müzisyen Mustafa Yıldızdoğan sahneye çıktı. Eşsiz türküleri ile festival alanına coşkuyu sonuna kadar yaşatan Yıldızdoğan, sık sık sahneden seyirciler ile sohbet ederek Taşköprü sarımsağının her derde deva olduğunu belirtti.

Konserin ardından Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, sahneye çıkarak ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’a teşekkür ederek Sarımsak tacını başına taktı. Dünyaca ünlü Taşköprü sarımsağı ve plaket takdim eden Başkan Çatal, Yıldızdoğan’a ilçemize geldiği ve güzel türküleri ile vatandaşları eğlendirdiği için teşekkür etti. 



Kaynak: Taşköprü Postası

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum