Cici’den iddialı açıklamalar;

Cici’den iddialı açıklamalar

GMG Kastamonuspor forması altında oldukça başarılı sezonlar geçiren Metincan Cici, kırmızı-siyahlı forma altında ikinci dönemini geçirecek olan yıldız futbolcu açıklamalarda bulundu....

 CİCİ:“ 15 GOLÜN ALTINI KABUL ETMİYORUM”

 “Kastamonu’da beklentilerin çok yüksek olduğunun farkındayım. Beklentilerin bu denli yüksek olması bende sorumluluk duygusu uyandırıyor. Kırmızı-siyahlı forma altında ilk sezon 14, ikinci sezon ise 13 gol atmıştım. Bu sezonda bu sayıların altına düşmek istemiyorum. Metincan Cici olarak bu sezon 15 golün altını kabul etmiyorum” dedi.

“İLK GÜNKÜ HEYECAN, İSTEK VE ARZUM HALA DEVAM EDİYOR”

Kastamonu’da daha öncede forma giymesinden kaynaklı burada yabancılık çekmediğini ve kendini evinde hissettiğini dile getiren 27 yaşındaki başarılı futbolcu, “Kastamonuspor’a geldiğim ilk günkü heyecan, istek ve arzum hala devam ediyor. Yabancılık çekmeyip kendimi evimde hissettiğim için büyük mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

“BİZİ SEVEN DESTEKLEYEN İNSANLARI MAHCUP ETMEMEK İÇİN ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ”

 Kırmızı siyahlı renklere gönül vermiş taraftarlara da seslenen başarılı 10 numara,“Bir çok farklı sebeplerden dolayı, futbola çok uzak kaldılar. Bizim her zamankinden daha çok onlara ihtiyacımız var. Kısa sürede hızlı toplandık ve hazır olmaya çalışıyoruz. Ligde ilk haftalar onlardan sabır ve destek bekliyoruz. Her maç stadın ful olmasını ve desteklerini arkamızda hissetmeyi istiyoruz. Bizlerde hazır duruma geldiğimizde bizi seven destekleyen insanları mahcup etmemek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bundan şüphe duymasınlar. İyi ki varlar”  şeklinde konuştu.

 “KARİYERİM BOYUNCA EN MUTLU OLDUĞUM TAKIMLARDAN BİR TANESİ DE KASTAMONUSPOR’DUR”

Metincan Cici mutlu olduğu takımlarda başarıyı yakaladığını dile getirirken,“Yalnızca Kastamonuspor’da değil futbol kariyerim boyunca farklı mevkilerde oynadım. Benim için hangi mevkide oynadığım çok fark etmiyor. Yalnızca sahada yer almak ve takımımım için mücadele etmek istiyorum. Ama genellikle forvet arkası ve kanatlarda oynuyorum. Futbolculuğum boyunca takım ve bireysel olarak başarılı olmak için mücadele ettim. Genellikle huzurlu ve mutlu olduğum takımlarda başarıyı yakalıyorum. Kariyerim boyunca en mutlu olduğum takımlardan bir tanesi de Kastamonuspor’dur. Burada zaten başardıklarımda ne kadar mutlu ve huzurlu olduğum bir kanıtı” ifadelerini kullandı.

 “ALLAH’A ŞÜKÜR ÇABALARIMIZ SONUÇ VERDİ VE TRANSFER TAHTASI AÇILDI”

Kastamonuspor’un transfer tahtasını açmasında önemli rol oynayan isimlerden biri olan Cici, o süreçten bahsederken şu ifadelere yer verdi; “Gerçekten bizim için oldukça zor geçen bir süreçti. Sayın Onursal Başkanımız Cengiz Aygün’ün evinde sabahlara kadar mesai harcadık. Herkesle telefonla görüşerek ikna etmeye çalıştık. Allah’a şükür çabalarımız sonuç verdi ve transfer tahtası açıldı. Mutluyuz.”

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum