KSK’da transferler devam ediyor;

KSK’da transferler devam ediyor

Gmg Kastamonuspor’da transfer tahtasının açılmasının ardından transfer çalışmaları devam ediyor....


Kadrosunu güçlendirmeye çalışan kırmızı siyahlı temsilcimiz 4 futbolcuyla daha anlaşma sağladı. Ligin başlamasına kısa bir süre kala transferler Bolu kampına yetiştirilmek için yoğun çaba sarf ediliyor.

Gmg Kastamonuspor son olarak, Kerem Çalışkan, Berkan Burak Turan, Efe Görgülü, Yasin Başaytaç ile anlaşma sağladı. Futbolcular kısa süre içerisinde Bolu kampına katılacaklar.

Galatasaray alt yapısından yetişen ve orada futbola başlayan 24 yaşındaki Kerem Çalışkan, forvet mevkisinde görev yapıyor. Son olarak 2’nci Lig’de Adıyaman FK forması giyen hücum oyuncusu geçen sezon 24 maça çıkarken 3 gol kaydetti.

Son olarak Iğdır FK forması giyen Berkan Burak Turan ise orta saha olarak forma giydi. 23 Yaşındaki orta saha oyuncusu geçen sezon Iğdır Fk forması ile 9 maça çıkarken Ankara Keçiörengücü formasıyla ise 4 maça çıktı.

2001 doğumlu Efe Görgülü, Alanyaspor’un alt yaş kategorilerinde forma giymiş bir isim. Genç oyuncu santrafor mevkisinde görev yaparken son olarak 2’nci Lig’de Pendikspor forması ile şampiyonluk sevinci yaşadı.

17 Mayıs 1996 doğumlu Yasin Başaytaç, ön libero olarak görev yapıyor. 26 yaşındaki futbolcu son olarak 3’ncü Lig takımlarından Çankaya Futbol Kulübü forması giydi. Başaytaç, geçen sezon Çankaya formasıyla 16 maça çıktı.

Kırmızı siyahlılar daha öncesinde ise, Şaban Özel, Abdulaziz Solmaz, Metincan Cici, Hakan Olkan, Mert Arabacı, Ramazan Haklı, Ayhan Gürbüz ve Yakup Yiğit ile sözleşme imzalamıştı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum