“Sahada olacağız”;

“Sahada olacağız”

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı İbrahim Yumaklı Kastamonu’ya gelerek ziyaretlerde bulundu. Bakan Yardımcısı Yumaklı ziyrette; “Sahada olcağız, vatandaşımızın yanında olacağız.Üretenlerin, bu memlekete değer katan çiftçilerimizin üreticilerimizin yanında olarak, onların üretimde kalması için bu memleketin ihtiyacı olan, üretimlerini daha da arttırabilmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu bizim görevimiz” dedi....

11 Ağustos sel felaketinin yıl dönümünde Bozkurt’a gelen Tarım ve Orman Bakan yardımcısı İbrahim Yumaklı ziyaretlerine şehir merkezinde devam etti. Kastamonu Valiliğini ziyaret eden Yumaklı ve beraberindeki heyet buranın ardından AK Partil Kastamonu İl Başkanlığı binasına giderek İl Başkanı Doğan Ünlü ile görüştü. Burada açıklamalarda bulunan Bakan Yardımcısı İbrahim Yumaklı heyecanını dile getirirken doğduğu topraklarda bakan yardımcısı olarak bulunmanın içinde fırtınalar kopardığını söyledi.


YUMAKLI:“SAHADA OLCAĞIZ, VATANDAŞIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ”

Tarım ve Orman Bakan yardımcısı İbrahim Yumaklı sözlerine sel afetinde hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet dileyerek başlarken; “Dün geçtiğimiz yıl sel felaketinin birinci yıl dönümüydü. Sel felaketlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet diliyorum. Bizim buraya gelişimiz iki kez ertelendi gelme şansımız olmadı ertelendi, yangın ve afetten dolayı. Geldiğim andan itibaren heyecanlıyım, dışarıdan fark edilemeyecek ama benim içimde fırtınalar kopuyor. Bunun iki sebebinden birisi, bir çiftçi torunu olan İbrahim’in bu memlekette bakan yardımcısı pozisyonuna gelebilmesinin nişanesi demek ki fırsatlar herkes için eşit. Diğeri Cumhurbaşkanımızın riasetinde, koca koca ülkelerin ekonomilerinin alarmlar verdiği dönemde Türkiye’nin olabilecek en uygun seviyede bu süreci atlattığından da memnuniyet duyduğumuzu bir vatandaş olarak söyleyebiliriz. Sahada olcağız, vatandaşımızın yanında olacağız, elbette ki biz yapılması gerekenler üzerinde çalışıyoruz ama birebir de üretenlerin, bu memlekete değer katan çiftçilerimizin üreticilerimizin yanında olarak onların üretimde kalması için bu memleketin ihtiyacı olan, üretimlerini daha da arttırabilmek için ne gerekiyorsa yapacağız bu bizim görevimiz. Bu memleketin evladı olarak, üzerime düşen ne varsa, geldiğimiz andan itibaren başladık bunların hepsini bir bir yerine getireceğiz inşallah. Bundan sonrası içinde elimizden ne geliyorsa yapacağız. Parti teşkilatımıza da Allah kolaylıklar versin. 2023’ün hem memleketimiz için hem de AK Parti için son derece başarılı geçeceğini düşünüyorum. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde çabalarımız bununla alakalı, Allah hepimize kolaylıklar versin bu çok güzel karşılama için de çok çok teşekkür ediyorum, tekrar başarılar diliyorum” dedi.

ÜNLÜ: “BAKANLIK YATIRIMLARIMIZIN SİZİNLE BİRLİKTE ZİRVEYE ULAŞACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ”

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü burada yaptığı teşekkür konuşmasında Bakan yardımcısı İbrahim Yumaklı’ya memleketinize hoş geldiniz diyerek mutluluğunu dile getirdi. AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü Kastamonu’nun evladı olarak Yumaklı’nın Bakan Yardımcılık görevinde bulunmasından dolayı bunun kendilerine güç verdiğini söyleyerek; “Bakanlığın birçok kurum ve kuruluşları var. DSİ, Orman bölge müdürlüğü, Tarım müdürlüğü gibi kurumlar var. Bu kurumlarla ilgili ilimizin istek ve talepleri var, bunları da size arz etmek istiyoruz. Biliyoruz ki ne zaman kapınızı çalsak Kastamonu adına her zaman sorunların çözülmesinde hep yanımızda oldunuz. Sizin Bakanlık makamında olmanız bizim ve Kastamonu’muz için büyük güç ve enerji oluşturuyor. Bu anlamda da biz çalışmalara devam ediyoruz. Hem sel felaketinin yaralarının giderilmesi, hem de ilimizdeki son dönemlerde daha da artan bakanlık yatırımlarımızın sizinle birlikte zirveye ulaşacağını düşünüyoruz. İlimize ve teşkilatımıza ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum