GMG Kastamonuspor’da Teknik Direktör Metin Akpunar;

GMG Kastamonuspor’da Teknik Direktör Metin Akpunar

Sezon hazırlıklarına başlayan ve hızlı bir hazırlık dönemi geçirecek olan GMG Kastamonuspor’da teknik direktör belli oldu....

Gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda kırmızı-siyahlı temsilcimiz teknik direktörlük görevi için bir dönem Ahmet Yıldırım’ın yardımcısı olarak GMG Kastamonuspor’da da görev alan Metin Akpunar ile anlaşma sağladı.

47 yaşındaki teknik direktör daha önce 3’ncü Lig takımlarından Cizrespor, Altındağspor ve Karakoçan FK’da görev almıştı. Ekibiyle birlikte Kastamonu’ya gelen Akpunar dün takımla beraber ilk idmanına çıktı.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan teknik adam sözlerine geçen yıl yaşanan sel felaketine değinerek başladı.

AKPUNAR: “KAMP YAPAN HAZIR OYUNCULARI TRANSFER EDEBİLİRSEK EN KISA SÜREDE BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Teknik direktör Metin Akpunar; “11 Ağustos 2021 yılında sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Bu hazin olaydan dolayı takımımızda ligden bir yıl süreyle çekilmek zorunda kalmıştı. Yine aynı tarihte inşallah başkanımızın da destekleriyle sezonu açtık. Bugün itibariyle hem çalışmalarımıza hem de transfer sürecine start verdik. Kastamonuspor, benim daha önce çalıştığım dönemde yani 4 yıl önce yabancı olmadığımız bir camia. 2 yıl üst üste play-off oynayan bir camia. PTT 1’nci Lig kapısından geri dönmüştük. İnşallah bir üst lige çıkmayı rabbim bizlere nasip eder. Tabii ki işimizin zor olduğunu biliyorum. Bugün itibariyle 18 gün sonra ilk olarak ligde Serik maçıyla karşılaşacağız. Çok az bir süremiz var. Transferde özellikle bu konulara dikkat etmemiz gerekiyor. Transfer tahtasını açmakta yardımcı olan futbolcu kardeşlerimi de buradan teşekkür ederim. Zaten onlar yardımcı olmasaydı biraz daha zorlaşırdı işimiz, zor olurdu transferi açmamız. Bunlar hem iyi oyuncular, değerli oyuncular hem de kişilik ve karakter olarak bizlere çok şey katacaklarına inanıyorum bu kardeşlerimizin. Onun için bizlerin dikkat etmesi gereken şu anda kamp yapan hazır oyuncuları transfer edebilirsek en kısa sürede başarılı olacağımıza inanıyorum. Bütün İl’in, bütün sporcuların istediği ilk etapta bu” dedi.

“18 GÜN İÇERİSİNDE HEM TRANSFER YAPACAĞIZ HEM DE TAKIMI TEKNİK VE TAKTİK OLARAK OTURTMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

47 yaşındaki teknik adam bu görevi seve seve kabul ettiğini dile getirirken; “Biraz sabırlı olmaları gerekiyor. Hazırlık dönemleri bilindiği üzere minimum 6 hafta sürer. Ondan sonra takım 4 hafta daha oynadıktan sonra oturur. Bizim bugün itibariyle sadece 18 günümüz var. Biz bu 18 gün içerisinde hem transfer yapacağız hem de takımı teknik ve taktik olarak oturtmaya çalışacağız. Bizde kolay olmadığını biliyoruz. Hayatımın başından sonuna kadar şimdiye kadar hiçbir işim kolay olmadı. Bu görevi seve seve kabul ettim. Onun için bütün Kastamonu taraftarına şimdiden sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum