‘Candaroğulları 366’ sektöre yeni bir soluk getirecek;

‘Candaroğulları 366’ sektöre yeni bir soluk getirecek

Candaroğulları 366 konut projesi, Kastamonu’da konut sektörüne yeni bir boyut kazandırmaya geliyor. Güneyli Ticaret sahibi Hasan Güneyli’nin kurduğu Atagün İnşaat tarafından yapılacak olan Candaroğulları 366 projesi, zamanın ihtiyaçlarına uygun daireleri alıcıları ile buluşturacak....

Projenin temel atma töreni, kurban kesimi ve duanın ardından gerçekleştirildi. Törene Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt ve Atagün İnşaat firma yetkilileri katıldı.

Karayolları çalışanları tarafından kurulan kooperatif ile iki ayrı parselde 12 bloklu olarak 1977 yılında temeli atılan ve 1983 Ekim ayında oturuma başlanan Candaroğulları Kooperatif Evleri, aradan geçen zaman içerisinde Candaroğulları Sitesi olarak isim değiştirmiş ve her şeyin bir sonu olduğu gibi günün şartlarına göre yıpranmış ve eskimişti. Karayolları çalışanlarının 1977 yılında kurdukları kooperatif tarafından projelendirilen ve tarlalarla çevrili o civarın ilk çok katlı yapısı olarak 1983 yılında tamamlanıp yeni yerleşimlere öncülük eden Candaroğulları Sitesi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıp Atagün İnşaat tarafından yeniden yapılacak.


104 DAİRE,  YIL İÇİNDE TESLİM EDİLECEK

104 daire 2 bloktan oluşan 3+1 daireler, tapu masrafı olmadan, sundurma garajlı,  ebeveyn banyolu ve son teknoloji ürünü inşa edilecek.

Geniş balkonlu site parselinin biri site yönetiminden ayrılarak 4 bloklu parsel kentsel dönüşüme gitmiş ve malikler ile Atagün İnşaat arasında kat karşılığı (kentsel dönüşüm) sözleşmesi imzalanmıştı. Atagün İnşaat, 2 yıl içerisinde daireleri tamamlayıp teslim edecek.  

Karayolları mevkii, TEDAŞ karşısı ve Kebeci AVM yakınında, şehrin en güzel yerinde inşa edilecek olan 3+1 daireler, sundurma otoparklı tapuya işli, site içerisinde, kolay ve esnek ödeme seçenekleri ile şimdiden vatandaşların ilgisini çekiyor.

Tapu masrafının firmaya ait olması, şehrin merkezi lokasyonlarından olan Candaroğulları Okulu bölgesinde, kolay ulaşılabilir bir noktada, ​konum olarak ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarına yürüme mesafesinde yer alan, yakın çevresinde Özel İdare, Karayolları, DSİ, cezaevi, adliye, Sosyal Güvenlik Kurumu, İl Sağlık Müdürlüğü, hastaneler gibi kurumları, ilköğretim/ortaöğretim okulları, kafe/restaurant ve eğlence mekanları, çocuk parkı, yeni Kebeci Market’e yürüme mesafesinde bulunan, bunun gibi daha birçok sosyal yaşam alanına ve her geçen gün giderek artan konut yapılaşmalarına yakınlığı bulunan bir proje olan Candaroğulları 366, 2 yıl gibi kısa bir sürede tamamlanacak. Bu bir reklamdır.

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum