En iyi 4 takıma Kastamonu adını yazdırdı;

En iyi 4 takıma Kastamonu adını yazdırdı

Adana’da devam eden Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Hentbol Türkiye Birinciliği final maçları heyecanı sürüyor. 6 Ağustos tarihinde başlayan ANALİG müsabakalarında, Antrenör Fatih Muhammed İkbal ve Cengiz Kesici’nin çalıştırdığı Kastamonu karması en iyi 4 takım arasına adını yazdırmayı garantiledi....


Hem Sinop hem de İzmir karmaları karşısında kazanmayı bildi Kastamonu karması temsilcimiz. Kızlar kategorisinde 2008, 2009 ve 2010 doğumlu oyunculardan oluşan takımla mücadele eden Kastamonu karması, ilk maçında İzmir karmasını 27-22, ikinci maçında ise Sinop karmasını 15-28’lik skorla geçti. Bulunduğu A grubundan lider olarak bir üst tura yükselen temsilcimiz, diğer gruptaki maçların tamamlanmasını ve rakibinin kesinleşmesini bekliyor.

ANALİG NEDİR

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi'nde; sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkez’lerine (TOHM) sporcu kazandırılması hedefleniyor. ANALİG'de hentbol dahil 26 branşta müsabaka düzenleniyor.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum