“Başka Kastamonuspor yok”;

“Başka Kastamonuspor yok”

Memleket Partisi İl Başkanı Mustafa Başesgioğlu, Kastamonuspor ile ilgili yazılı basın açıklaması yayınladı. Başesgioğlu açıklamasında; “Başka Kastamonuspor yok, hep beraber sahip çıkalım” çağrısında bulundu....

“EN GÜZEL YAPTIKLARI ŞEY, ŞEREF TRİBÜNDE BOY GÖSTERMEK”

Memleket Partisi İl Başkanı Mustafa Başesgioğlu, Kastamonuspor ile ilgili yaptığı açıklamasında; “Bugün yolda Kastamonuspor’da forma giymiş,ter akıtmış degerli bir abiye rastladım. Biraz ileride  yöneticilik ve taraftar derneği başkanlığı yapmış bir kardeşime rastladım. İkisiylede biraz sohbet ettik. Durumun hiç iç açıcı olmadığını söylediler. Umutların tükenmek üzere olduğunu söylediler. Kastamonuspor bu duruma nasıl geldi? Sorumluları kimler? Neler vaad ettiler, sonuçları… Çok şey yazılabilir ve sorulabilir. Öncülük etmesi gereken siyasiler,iş insanları,birimler, kurumlar acaba birbirlerine selam veriyorlar mı? Oturup şehrin sorunlarını konuşabiliyorlar mı? En güzel yaptıkları şey başarı gelirse ortak olmak, şeref tribününde boy göstermek, selden kütük kapmak.Hamasettede üstlerine yoktur maşallah. Küçücük ilçe takımlarının aynı gruplarda mücadele ettiklerini görünce insan utanıyor. Şehir olarak Allah daha çok versin!” dedi.

“ŞEHRİN YARARINA OLAN PROJELERDE YARDIMCI OLMAYACAKSANIZ, NE ZAMAN YARDIMCI OLACAKSINIZ”

Başesgioğlu açıklamasının devamında şunları dile getirdi; “Altın ve döviz stoklarında ülke 5. ligi olmamız da işin başka yüzü. Bu kadim şehirden,insanlarından kazanılan maddi,manevi birikimlerin yeri gelince halkımıza dönük sosyal projelerde destek olunması gayet olağan işlerdir. Ne yazık ki şehrimizde bu sakıncalı görülmekte. Kelepir arsa, arazi var; topluca koşuyorlar milyonlar havada uçuşuyor. İnsanın doğup,büyüdüğü şehirde iyi gününde,kötü gününde halkımızın,toplumun ve şehrimizin yararına olan projelerde yardımcı olmayacaksanız,ne zaman yardımcı olacaksınız? ‘Deveye sormuşlar’ misali. Yolda görüştüğüm iki dostun ifadesini aynen paylaşıyorum: ‘Bu şehirden hayır gelmez.’ Umutsuz yaşanmaz, son ana kadar bekleyelim. Elini gerçekten taşın altına sokanlara hep beraber teşekkür edelim. Onları ödüllendirelim, destek olalım.” 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum