Bu sene ilki gerçekleşecek;

Bu sene ilki gerçekleşecek

Taşköprü Belediyesi tarafından 18-21 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan 34. Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali kapsamında ilk kez düzenlenecek olan 1. Sarımsaklı Yemek Yarışması, Sarımsak Festivaline renk katacak....

Taşköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 18-21 Ağustos tarihlerinde bu yıl 34.sü gerçekleşecek olan Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali etkinliği bünyesinde ilki gerçekleşecek olan "1. Ulusal Sarımsaklı Yemek Yarışması" festivale renk katıp farklı bir kimlik daha kazandıracak.Bu yıl 18-21 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan Sarımsak Festivali'nde, ilçe için çok büyük önem arz eden ve uğruna festival düzenlenen Beyaz Altın olarak adlandırılan sarımsak ön planda olacak. Başvuru tarihi 1 Ağustos itibari ile başlayacak olup, dereceye girecek ilk 3 kişiye ödül verilecek.

Yarışmanın başvuru süresi Taşköprü Belediyesi Hilal Masa birimi ve Taşköprü Mesleki Eğitim Merkezi'ne 15 Ağustos'a kadar devam edecek.

ÇATAL; “TAŞKÖPRÜ SARIMSAĞINI ÖN PLANA ÇIKARMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Konuyla ilgili açıklama yapan Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, 34.'sü düzenlenecek olan festivalde ilçe ve bölge için büyük önemi olan Taşköprü Sarımsağının bu festivalde daha da ön plana çıkarmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Taşköprü Mesleki Eğitim Merkezi koordinesinde gerçekleşecek olan yarışmanın jürisi ise Türkiye Aşçılar Federasyonu üyeleri yapacak. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum