İlk kafile yola çıktı;

İlk kafile yola çıktı

Kastamonu Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu ‘Şerife Bacının 1915 torununa Çanakkale gezisi’ teması kapsamında başlatılan gezi organizasyonu bu akşam ilk kafile ile başladı....

100 kişilik ilk kafile Başkan Yardımcısı Resul Köprülü ile Belediye Hizmet Binası önünden haraket ederek yola çıktı.


Konuyla ilgili olarak Başkan Galip Vidinlioğlu sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Mahallelerimiz için söz verdiğimiz Çanakkale gezi programlarımızı ‘ Şerife Bacı’nın 1915 Torununa Çanakkale Gezisi’temasıyla bu akşam başlattık. 

100 kişiden oluşan ilk kafilemizi vatan kalbinin attığı topraklara Başkan Yardımcımız Sayın Resul Köprülü ile birlikte uğurladık. Yolculuk öncesi bir araya geldiğimiz hemşehrilerimizin memnuniyetleri ve heyecanları ise bizleri ziyadesiyle mutlu etti. 


İlk kafilemizle birlikte çok özel bir hediyemizi de Çanakkale’ye gönderdik. Nice kahraman vatan evlatlarının yetiştiği Kastamonu’muzun toprağından Çanakkale’ye de temsili olarak bir miktar gönderdik. Bilinsin istedik ki, bu topraklarda yetişen, yetişmiş ve yetişecek tüm canlar Çanakkale ruhunu yaşadı, yaşıyor ve yaşayacak. 

İlk kafilemize kazasız belasız hayırlı yolculuklar diliyorum.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum