PTT kuyruğu, kovid-19’a davet çıkarıyor;

PTT kuyruğu, kovid-19’a davet çıkarıyor

Türkiye Aile Destek programı dahilinde ihtiyaç sahiplerine yapılacak ödemeler başladı. PTT’den yapılan ödemeleri almak için vatandaşlar PTT Kastamonu Şubesi önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Öte yandan koronavirüs nedeniyle personel sıkıntısı yaşandığı, diğer şubelerin kapalı olduğu ve bu sebeple merkez şubede ciddi bir yoğunluğun yaşandığı öğrenildi....

Türkiye Aile Destek Programı kapsamında yapılacak ödemeleri almak için vatandaşlar PTT merkez şubede uzun kuyruklar oluşturdu. Diğer PTT şubelerinin, yalnızca Çarşamba günlerinde hizmet vermesi dolayısıyla PTT Merkez şubede ciddi yoğunluk yaşanıyor. Ayrıca koronavirüs nedeniyle bazı personellerin karantinaya alındığı ve bu sebeple personel eksikliği yaşandığı öğrenildi.



Kastamonu Vali Yardımcısı Vedat Yılmaz geçtiğimiz hafta Kastamonu’da 2 bin 200 aktif vaka olduğunu ve bunların 70’e yakınının hastanede tedavi gördüğünü kaydetmişti. Özellikle son dönemlerde yükselişe geçen koronavirüs vaka sayıları da göz önüne alındığında, oluşan kuyrukta sosyal mesafeye uyulmaması dikkat çekti. Yetkililerin bu durumda bir tedbir alıp almayacağı konusu ise merak ediliyor. 


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum