“Vatandaşımıza verdiğimiz sözün arkasındayız”;

“Vatandaşımıza verdiğimiz sözün arkasındayız”

Abana ve Bozkurt’ta yapımı devam eden doğalgaz çalışmalarında sona yaklaşıldı. İlçelere ilk doğalgazın kasım ayında verilmesi öngörülüyor....

11 Ağustos 2021’de yaşanan selin ardından 27 Haziran 2022 tarihinde ikinci kez sular altında kalan Bozkurt’ta doğalgaz çalışmaları sürüyor. Yaşanan ikinci sel felaketinden doğalgaz çalışmaları etkilenmezken, Abana ve Bozkurt’a kasım ayında ilk doğalgazın verilmesi planlanıyor.

Bozkurt’ta sık sık koordinasyon toplantısı gerçekleştirerek çalışmaları yakından takip ettiklerini anlatan Kastamonu Valisi Avni Çakır; “Birçok yatırımcı kuruluşumuzun altyapıyla ilgili çalışmaları var. Bunlardan biri de doğalgaz. Doğalgazla alakalı ilk çalışma başlatılan yer Abana ve Bozkurt ilçelerimiz oldu” dedi.

"DOĞALGAZ OLMAYAN İLÇELERDE DE ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK"

Bölgedeki diğer ilçelerde de çalışmaların sürdüğünü belirten Çakır, “Sadece Abana ve Bozkurt ilçeleri değil, İnebolu ve Cide'de de çalışmalar hızla devam ediyor. Diğer doğalgaz olmayan ilçelerde de çalışmalar başlayacak” diye konuştu. Çalışmalarda sorun bulunmadığını vurgulayan Çakır, “Çalışmalar koordineli şekilde yürüyor. Yaz sonuna doğru işlerimiz bitecek. Vatandaşımıza verdiğimiz sözün arkasındayız, kışın Bozkurt ve Abanalılar doğalgazını kullanmaya başlayacak. Şu aşamada en ufak geciken, aksayan işimiz bulunmamakta” ifadelerini kullandı.  

Kaynak: İstamonu

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum