Dadaylı gencin başarısı;

Dadaylı gencin başarısı

18 Temmuz'da açıklanan Yüksek Öğrenim Kurumları Sınavında (YKS) Daday Şehit Ümit Demirci Çok Programlı Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Elif Derya Dolaşan, Türkiye 722’ncisi oldu. Sözel Yerleştirme Puanında aldığı 478 puanla bu başarıyı elde eden 18 yaşındaki Elif Derya Dolaşan hedefini Türkçe Öğretmenliği olarak açıkladı....

Bölümü seçmesinde İlkokul öğretmeni Mehmet Çevik olduğunu ayrıca tüm insanlığı öğretmenlerin yetiştirdiğini ifade eden Dolaşan, bu başarısında emeği geçen öğretmenlerine, ailesine ve arkadaşlarına teşekkür etti.

Şehit Ümit Demirci Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Murat Karaca ise bir yıl önce tayin olduğu Şehit Ümit Demirci Çok Programlı Anadolu Lisesinde öğrenci boyutunda Elif Derya Dolaşan 'ı azimli gördüğünü ve hedefine ulaşacağını bildiklerini ifade ederek, bu başarının Çok Programlı Anadolu Lisesi bazında  daha da değerli olmasından dolayı gururlandıklarını okul olarak her zaman öğrencinin arkasında olacaklarını bildirerek emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti.  

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum