“Elimden gelenin en iyisini yapacağım”;

“Elimden gelenin en iyisini yapacağım”

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün kadrosuna kattığı Milli sağ kanat oyuncusu Nurşah Sancak, gelecek sezon öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Sancak açıklamasında; “Bu sezon Kastamonu forması giyeceğim için mutlu ve heyecanlıyım. Yeni hedeflere yeni takım arkadaşlarımla mücadele etmek için sabırsızlanıyorum. Kendime ve takımıma çok şey katacağıma inanıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım” ifadelerine yer verdi....

“BU AİLENİN BİR PARÇASI OLMAK GURUR VERİCİ”

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün kadrosuna kattığı Milli sağ kanat oyuncusu Nurşah Sancak, Türkiye’nin ve Avrupa’nın sayılı kulüplerinden birisinde oynayacağı için mutlu ve heyecanlı olduğunu belirtti. Sancak, açıklamasının devamında şunları kaydetti; “Kastamonu Türkiye’nin en iyi kulübü ve Avrupa da sayılı iyi kulüplerden olduğu için bu ailenin bir parçası olmak gurur verici. Avrupa arenasında öncelikle Kastamonu kulübünü en iyi şekilde temsil etmek ve sonrasında kendimi gösterebilmek hedeflerim arasında. Güzel şeyler olacağına inanıyorum.”

“KASTAMONU HALKININ HENTBOLA İLGİSİ BENİ HEYECANLANDIRIYOR”

Sancak, Kastamonu halkının hentbola olan ilgisinin ve tribünlerdeki o atmosferin kendisini en çok heyecanlandıran durumlardan biri olduğuna vurgu yapara;“Çoğu kez rakip olarak geldim ve Milli takımla da Kastamonu seyircisinin karşısında oldum ve çok keyif aldım. Onların tribündeki desteği sahadaki bizlere güç ve enerji olarak yansıyor ve ben onlardan bu motivasyonu alabileceğim için şanslıyım, çok istekliyim. Birbirimize olan desteğimizle inancımızla bu sene çok iyi şeyler yapacağımızı biliyorum.”

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum