“Her türlü sıkıntınız, bizim sıkıntımızdır”;

“Her türlü sıkıntınız, bizim sıkıntımızdır”

Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, dokuz günlük tatilin ardından Belediye Hizmet binasında düzenlenen bayramlaşma programında personeller ile bir araya geldi. Başkan Vidinlioğlu açıklamasında; “Her defasında söylüyorum, her türlü sıkıntınız bizim sıkıntımızdır. Sizin yaşadığınız sıkıntıyı bizim de hissetmemiz lazım ki burada koordineli çalışabilelim. Önümüzdeki süreçte çalışmalarımıza hız vereceğiz. Omuz omuza Kastamonu’muza en iyi hizmeti sunduk ve sunmaya devam edeceğiz” dedi....

Belediye çalışanlarının geçmiş bayramını tebrik eden Başkan Vidinlioğlu, bayram öncesi yaşanan sel afeti sonrasında özellikle Ilgaz isale hattında cefakarca çalışan ekiplere teşekkür etti.

Bayramın belediye hizmetleri noktasında sıkıntısız şekilde geçirildiğini vurgulayan Başkan Vidinlioğlu bu doğrultuda nöbetçi ekipleri kutladı ve tüm birimlerde çalışan personeli tebrik etti.

VİDİNLİOĞLU; “HİZMETLERİMİZİN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU BAYRAM SÜRESİNCE DEVAM ETTİ”


Başkan Vidinlioğlu yaptığı konuşmasında, personele ayrı ayrı teşekkür ettiğini dile getirerek; “Bir bayramı daha geride bıraktık. Allah hepimize tekrarını erdirsin inşallah. Belediye hizmetlerimizin büyük bir çoğunluğu bayram süresince devam etti. Ekiplerimiz sürekli sahada oldular. Personellerimiz sahada bayram boyunca aktif bir şekilde görev aldılar. Tüm birimlerimiz görevlerini yerine getirdiler. Onun için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı

“ŞEHRİMİZİN SU PROBLEMİNİ KISA SÜREDE ORTADAN KALDIRDIK”

Ilgaz isale hattı sorununa değinen Vidinlioğlu; “Özellikle son yaşadığımız sel afetinden sonra çok kısa sürede Ilgaz isale hattımız ile ilgili yaşanan sorunu çözdük.  Kastamonu’ya gelen İLBANK Genel Müdür Yardımcısı sahadaki çalışmayı görünce bizleri çok takdir etti. Daha doğrusu sizleri çok takdir etti. Çok uzun sürecek bir işi birkaç güne sığdırdık. Şehrimizin su problemini kısa sürede ortadan kaldırdık. Aynı şekilde Bozkurt’ta İç İşleri Bakanımız da problemin kısa sürede çözümünden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti. Biz bir aileyiz. Bu aile kavramı içinde her zaman birbirimizin yanında olacağız. Her defasında söylüyorum. Her türlü sıkıntınız bizim sıkıntımızdır. Sizin yaşadığınız sıkıntıyı bizim de hissetmemiz lazım ki burada koordineli çalışabilelim. Önümüzdeki süreçte çalışmalarımıza hız vereceğiz. Omuz omuza Kastamonu’muza en iyi hizmeti sunduk ve sunmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde nice bayramlar geçirmek dileğiyle. Hepiniz Allah’a emanet olun”  dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum