Hentbolun lokomotifi sahaya indi;

Hentbolun lokomotifi sahaya indi

Hentboldaki temsilcimiz Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, 2022- 2023 sezonunun ilk antrenmanını Danimarkalı antrenör Claus Mogensen’in kontrolünde gerçekleştirdi. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi, Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa’da mücadele edecek Kastamonu Belediyespor, yoğun sezonun çalışmalarına başladı....

Merkez Spor Salonu’nda gerçekleştirilen antrenmanda, Akdeniz Oyunları’nda Milli takım kadrosunda yer alan sporcular yer almadı. Milli sporcular ise 18 Temmuz’da yeni sezon hazırlıklarına katılacak.

MOGANSEN: “BÖYLE BİR TAKIMA GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Takımın yeni antrenörü Mogansen antrenman öncesi yaptığı açıklamalarda, yeni sezonu dört gözle beklediğini dile getirerek ; “Böyle bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Yeni sezonu dört gözle bekliyorum, ilginç bir sezon olacağını söylemek istiyorum özellikle Türkiye Ligi ve Şampiyonlar Ligi için. Kuzey takımlarının kullandığı, İskandinav ülkelerinin hentbol stilini yani, hızlı hücumlarla ve elimizden geldiğince çabuk bir şekilde hentbol oynamaya çalışacağız ve savunma içinde güçlü durmaya çalışacağız. Kastamonu’ya gelmemin en büyük sebebi Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ediyor olmak. Simone Böhme’yi daha önceden çalıştığım bir oyuncu olduğu için tanıyorum, fakat diğer oyuncuları izlediğim kadar biliyorum. Kastamonu’yu Şampiyonlar ligi maçlarını izlediğim kadarıyla biliyorum her maçı izliyordum. İskandinav oyununu kullanacağız fakat kendi yeteneklerini de kullanmaları gerekiyor, çok yetenekli oyuncular var. Takımımızdaki yabancı oyuncular ile birlikte, bu yetenekler birleşerek iyi bir oyun oynayacağımızı düşünüyorum. Taraftarların her birini maçlara dört gözle bekliyorum, gerçekten İskandinavya’da olduğu gibi gayet ateşli taraftarlar var tanışmak için sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum