Kuzeykent ve basketbol bütünleşiyor;

Kuzeykent ve basketbol bütünleşiyor

İstiklal Yolu GSK ve Kuzeykent Muhtarlığı Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği arasında iş birliği protokolü imzalandı....

Kuzeykent mahallesi sakinleri ile basketbolu birleştirmek ve yaygınlaştırılmasının amaçlandığı bu protokol ile birlikte muhtarlık desteği ile belirli kontenjan ile ihtiyaç sahibi çocuklara basketbol eğitimi verilecek ve çeşitli faaliyetler gerçekleştirilecek.

 

“MAHALLEMİZDE BULUNAN OKULLARDA, A TAKIM İLE BİRLİKTE ETKİNLİKLER YAPILACAK

 

İstiklal Yolu GSK’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Kulübümüz Kuzeykent Muhtarlığı Kültür Sosyal Yard. ve Dayanışma Derneği ile iş birliği protokolü imzalamıştır. Bu protokolle birlikte Kuzeykent Mahallesinde, basketbol sporunun yaygınlaştırılması ve sevdirilmesi için etkinlikler yapmak, mahalle sakinlerinin izleyici olarak maçlara katılmalarını sağlamak, mahallemizde bulunan ilk ve orta dereceli okullarda A takımı ile birlikte etkinlikler yapmak, muhtarlığımızın desteği belirli kontenjan dahilinde ihtiyaç sahibi kız ve erkek çocuklara basketbol eğitimi vermek gibi faaliyetler gerçekleştirilecektir. Bu iş birliğinin kulübümüze ve mahallemize hayırlı olmasını dileriz.” 



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum