Milli Eğitime 377 bin TL ödenek;

Milli Eğitime 377 bin TL ödenek

İl Genel Meclisi (İGM), Temmuz ayı toplantıları devam ediyor. Güray Parçal başkanlığında yapılan toplantıda 6 gündem maddesi yer aldı....

Toplantının ilk gündem maddesinde Kastamonu Temel Eğitim Okullarının tüketime yönelik mal ve malzeme alımları, gayrimenkul mal alım ve onarım giderlerinde kullanılması amacıyla377 bin TL ödenek aktarımı talebi yer aldı. Talep Meclisin oy birliği ile kabul edildi.

Bir başka madde de ise TOKİ tarafından afet konutu planlanmasında, yoldan ve komşu parsellerden çekilmesi konusunda İl özel idaresinin çalışma yapması oy birliği ile kabul edildi.

Gündemde yer alan bir diğer maddede uluslararası sağlık turizmi kapsamında, Çevre Ve Sağlık Komisyonu Raporu okunarak meclisin oy birliği ile kabul edildi.

Toplantının son maddesinde, kırsaldaki öğrenci ve gençlerin yaz tatil sürecinde boş zamanlarını nasıl değerlendirdikleri, ne gibi eğitim ve kültür faaliyetlerinde bulundukları bu konuda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü’nün ne gibi programlar hazırlayacağının araştırıldığı, Eğitim Kültür Ve Sosyal İşler Komisyonu raporu okunarak, meclisin bilgisine sunuldu.

Gelecek toplantı tarihinin belirlenmesinin ardından toplantı sonlandırıldı. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum