“Kastamonu’ya medyamızda yer vereceğiz”;

“Kastamonu’ya medyamızda yer vereceğiz”

Medya Kültür, Sanat ve Turizm Buluşmaları programı kapsamında Kültür Sanat Muhabirleri Derneği Araç ilçeisni ziyaret etti. Kültür Sanat Muhabirleri Derneği Genel Başkanı İbrahim Gökdemir, ziyarette yaptığı açıklamada; “Kastamonu’yu tarihi ve kültürel değerleri açısından gazetelerimizde, televizyon kanallarımızda, makalelerimizde yer vereceğiz” ifadelerine yer verdi....

Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla Kültür Sanat Muhabirleri Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen  ve Kastamonu’da gerçekleşen Medya Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları programı kapsamında farklı illerden gelen gazeteciler, Kastamonu’nun tarihi ve turistik alanlarını gezerken, Araç ilçesini de ziyaret etti. 

Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya’ın karşıladığı Kültür ve Turizm Bakanlığı Daire Başkanı Sanem Arıkan, Kültür Sanat Muhabirleri Derneği Genel Başkanı İbrahim Gökdemir, Başkent Postası Genel Yayın Yönetmeni Seyfi Uzunkök ve farklı illerden gelen gazeteciler, Araç Tanıtım Merkezi ve Araç Harp Müzesini ziyaret etti.


"KASTAMONU ŞEHRİ YAZILARIMIZDA YERİNİ BULACAK"

Araç ilçesi ziyaretinden memnun kaldıklarını ifade eden Kültür ve Turizm Bakanlığı Daire Başkanı Sanem Arıkan; “Kastamonu şehrimizde her şey mevcut. Büyük bir ivme ile turizmde ilerliyoruz. İnşallah hak ettiği noktaya da gelecek” şeklinde konuşurken, Kültür Sanat Muhabirleri Derneği Genel Başkanı  İbrahim Gökdemir ise; “Kastamonu’yu tarihi ve kültürel değerleri açısından gazetelerimizde, televizyon kanallarımızda, makalelerimizde yer vereceğiz. İnşallah güzel şeyler olacaktır” dedi.

Başkan Satılmış Sarıkaya ise yaptığı açıklamada, “Ülkemizin farklı illerinden ilçemize gelen gazetecileri ağırlamaktan mutluluk duyduğumu ifade ediyor, ilçemizin ivme kazanmaya başlayan tarihi, kültürel ve turistik değerlerinin tanıtımı için Araç ilçemize davet ediyorum” dedi. 

Ziyaretten memnun kalan gezi ekibi, hatıra fotoğrafı çekildikten sonra Araç ilçesinden ayrıldı.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum