“Tüm Kastamonu davetli”;

“Tüm Kastamonu davetli”

Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Adem Keloğlu, hafta sonu Kastamonu’da düzenlenecek olan U16 Türkiye Futbol Şampiyonası final müsabakalarını değerlendirdi....

Keloğlu açıklamasında; “U16 Türkiye Futbol Şampiyonası final müsabakaları ilimizde oynanacak.Onlar mücadelesini verirken, bizler de geleceğin yıldızlarını Gazi Stadı’nda izleme fırsatı bulacağız.Bu vesileyle 2-3 Temmuz’da Gazi Stadı’nda oynanacak maçlara tüm Kastamonulu futbolseverleri davet ediyoruz” dedi.

“ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYONU İLİMİZDE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Keloğlu açıklamasında, hafta sonu öenmli bir organizasyonun Kastamonu’da gerçekleşeceğini dile getirerek; “Kastamonu’da yeni bir organizasyona ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Halk oyunları, hentbol, voleybol, masa tenisi, oryantringve daha birçok branşta bölge ve Türkiye finallerine ev sahipliği yaptık. Bu organizasyonlarda birçok sporcuyu kentimizde misafir ettik. Sporun birleştirici ve yarışmacı ruhuyla ilimizin tanıtım amacını birleştirdik. Bu hafta sonu da önemli bir organizasyonu ilimizde gerçekleştireceğiz. U16 Türkiye Futbol Şampiyonası final müsabakaları ilimizde oynanacak. İstanbul’dan 2 takım, Samsun’dan ve Şanlıurfa’dan birer takım olmak üzere toplam 4 takım şampiyonluk için mücadele verecek. Onlar mücadelesini verirken, bizler de geleceğin yıldızlarını Gazi Stadı’nda izleme fırsatı bulacağız. Bu vesileyle 2-3 Temmuz’da Gazi Stadı’nda oynanacak maçlara tüm Kastamonulu futbolseverleri davet ediyoruz” dedi.

“ORGANİZASYONU KASTAMONU’YA ALMAK KOLAY OLMADI”

Bu organizasyonu Kastamonu’ya almanın kolay olmadığını vurgulayan Keloğlu;“Bilindiği üzere Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu’nda yer alıyorum, bunun avantajını burada yaşadık. Hem yönetim kurulundaki arkadaşlarıma hem de bu şampiyonanın ilimizde yapılmasını onaylayan TFF Yönetim Kurulu Üyesi, TFF Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez’e teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum