“Sporun başkenti olduk”;

“Sporun başkenti olduk”

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMTF) ile Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Yarı Final müsabakaları Kastamonu’da düzenleniyor. Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Bölge Antrenörü Melih Buğur konuyla ilgili yaptığı açıklamasında; “İl olarak bugüne kadar ulusal anlamda yapmış olduğumuz 24’üncü faaliyeti gerçekleştirmek üzereyiz. Kastamonu ili olarak spor kenti, başkenti olduk diyebiliriz” ifadelerine yer verdi....


TMTF ve Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün koordinesinde  düzenlenen, 14 ilden 12 kız, 12 erkek takımı olmak üzere 24 takımın katılacağı ve 3 gün sürecek olan organizasyon ile Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Yarı final müsabakaları  Kastamonu’da gerçekleştirilecek. 26 Haziran Pazar günü başlayacak olan müsabakalar merkez Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. 28 Haziran Salı günü sona erecek olan müsabakaların öncesinde bugün teknik toplantı gerçekleştirildi. Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Bölge Antrenörü Melih Buğur, Kastamonu’nun birçok branşta önemli müsabakalara ev sahipliği yaparak adeta ‘sporun başkenti’ olduğunu söyledi.

BUĞUR; “GRUPLARDA İLK 6 DERECEYİ ELDE EDEN İLLERİ YARI FİNAL İÇİN İLİMİZDE MİSAFİR EDİYORUZ”

Yarı final müsabakaları hakkında bilgi veren Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Bölge Antrenörü Melih Buğur; “Yapmış olduğumuz toplantı Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Final Müsabakalarının teknik toplantısını gerçekleştirdik. Bundan önce 8 grupta grup yarışmaları vardı, gruplarda ilk 6 dereceyi elde eden illeri yarı final için ilimizde misafir ediyoruz. Kastamonu’da 3 gün sürecek olan yarışmalarda ilk 3 dereceyi elde eden illerimiz final grubunda yarışma hakkı elde edecekler. 12 erkek,12 kız takımı olmak üzere 24 takımdan oluşan bir yarışma süreci ilimizde geçireceğiz. Müsabakalarımız, 26 Haziran Pazar günü başlıyor, 28 Haziran Salı günü final maçları ile yarı final müsabakalarını sonlandırıyoruz. Buradaki yarışmaya gruplarda il 6 dereceyi elde den takımlar burada. Buradaki katılımcı takımlar Kardeniz 1 ve Kardeniz 2 bölgeleri yarışmalara katılmaktadır. Kız takımlarında Amasya, Kastamonu, Çorum, Samsun, Zonguldak, Düzce, Rize, Ordu, Trabzon, Artvin, Erzurum, Giresun ; erkek takımlarında Amasya , Tokat, Çorum, Düzce , Bartın illerinden yarışmacılar katılmış olacak” dedi.

“KASTAMONU’DA ULUSAL ANLAMDA 24’ÜNCÜ FAALİTEYİ GERÇEKELŞTİRECEĞİZ”

Kastamonu’nun birden fazla branşta önemli müsabakalara ev sahipliği yaparak sporun başkenti olduğunu söyleyen Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Bölge Antrenörü Melih Buğur; “İl olarak bugüne kadar ulusal anlamda yapmış olduğumuz 24’üncü faaliyeti gerçekleştirmek üzereyiz. Kastamonu ili olarak spor kenti, başkenti olduk diyebiliriz. Bütün branşlarda birçok yarışma alıyoruz. Özellikle de Kastamonu , Masa Tenisi branşında organizasyonel anlamda başşehri diyebilirim. Çok heyecanlı ,keyifli ve mutluyuz. Hem yarı final organizasyonunu ilimizde yapıyoruz hem de bu organizasyon içerisinde kız ve erkek takımı olmak üzere kendi iddialı takımlarımızın yer alması bizi çok mutlu kılıyor. Katılımcılara bol başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum