312 katılımcıya eğitim;

312 katılımcıya eğitim

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, “Narko Gençlik Modülü” ve “En İyi Narkotik Polisi Anne” projeleri kapsamında 312 katılımcıya bilgilendirme faaliyetlerinde bulunuldu....

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, “Narko Gençlik Modülü” kapsamında; Kastamonu Üniversitesinde; Fazıl Boyner Sağlık Bilimleri Fakültesi, Meslek Yüksek Okulu ve Fatma Aliye Hanım Kız Öğrenci Yurdu öğrencilerinden oluşan 256 kişiye, “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi kapsamında Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü personeli ile Alban Güvenlik Kursiyerlerinden oluşan 56 kişinin katılımı ile toplamda 312 katılımcıya projeler kapsamında bilgilendirme faaliyetlerinde bulunuldu. Eğitim sonrası katılımcılara proje ile ilgili el broşürü dağıtımı yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapıaln açıklamada; “Siz değerli anne ve babaların ailelerin narkotik maddeler konusunda bilinçli olmaları, çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmalarını istiyoruz” denildi. 



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum