Hedef Yeniden Avrupa Ve Dünya Şampiyonluğu;

Hedef Yeniden Avrupa Ve Dünya Şampiyonluğu

Taekwondo Akademi başarıdan başarıya koşuyor....

Yetiştirdiği başarılı sporcularla adından yıllardır söz ettiren Kastamonu Taekwondo Akademi Spor Kulübü, başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Son iki ayda dört türkiye derecesi; Nisan ayında Okul sporları Türkiye şampiyonasında Türkiye şampiyonu olan Ayşe Nur Kabakulak 'ın ardından, Muğla ilinde yapılan Gençler Türkiye şampiyonasında Zeynep Hasret Yılmaz'ın Türkiye ikinciliği, ve son olarak 16-20 Haziran tarihleri arasında Sivas ilinde yapılan ve 3 bin sporcunun katılımıyla gerçekleşen Yıldızlar Türkiye şampiyonasında yine Akademi fırtınası esti. 59 kilogramda Ayşenur Kabakulak 70 sporcu arasında Türkiye ikincisi, 51 kilogramda Zeynep Bodur ise 158 sporcu arasında Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarıya daha imza attı.

Bünyesinde Dünya şampiyonluğu, birçok ulusal ve uluslararası başarılara imza atan Taekwondo Akademi Spor Kulübü Antrenörü Milli Antrenör Numan Haçat yaptığı açıklamada, elde edilen başarıların çok büyük başarılar olduğunu dile getirdi. Kendilerini destekleyen sporcu velilerinede ayrıca teşekkür eden Haçat, yeni hedeflerinin yeniden Avrupa ve Dünya şampiyonluğu olduğunu ifade etti.



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum