9 sporcu başarı için ter döküyor;

9 sporcu başarı için ter döküyor

Erkek Boks Milli Takımı Kastamonu’da kampa girdi. Takım, 25 Haziran-5 Temmuz’da Cezayir’de düzenlenecek Akdeniz Oyunları’na hazırlanıyor....

Erkek Boks Milli Takımı 25 Haziran-5 Temmuz'da Cezayir'de düzenlenecek Akdeniz Oyunları hazırlıklarına Kastamonu'da devam ediyor. Türkiye Boks Federasyonunun Kastamonu'da bulunan Kadıdağı Kamp Merkezi'nde başlayan kamp, Akdeniz Oyunları'na katılacak 9 sporcudan oluşuyor.

Erkek Boks Milli Takımı, BaşantrenörYergali Bekmurzayev ve yardımcıları Levent Yaman ile Tuncay Tavukçu gözetiminde çalışmalarını sürdürüyor. Milli takımımız, aynı zamanda Fas Milli Takımı ile birlikte ikili kamp yapıyor.

ÖZMEN; “GÜZEL BİR HAZIRLIK SÜRECİ GEÇİRİYORUZ”

Erkek Boks Milli takım sporcularından Kerem Özmen; “Yaklaşık bir sene önce, ülkemize 26 yıldır getirilmeyen bir madalya vardı, oynanılmayan bir final vardı, hocalarımızla birlikte çok çalışarak Allah bize nasip etti. Peşinden Avrupa Şampiyonu oldum, bayrağımızı en üst seviyelere taşıdım. Avrupa’da İstiklal Marşımızı okuttum ve Milli takım kampına gelerek, şu an güzel bir hazırlık süreci geçiriyoruz. Bizim tek bir hedefimiz var bayrağımızı daima göndere çekmek, Dünya’ya İstiklal marşımızı okutmak. Bize sahip çıkan Cumhurbaşkanımıza, Gençlik ve Spor Bakanımıza, Boks Federasyonu başkanımıza, sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah Akdeniz Oyunları’nda takımca şampiyon olmayı Allah bize nasip eder. Biz burada bir aileyiz. Fas Milli Takımı da burada onlarla beraber ikili kamp yapıyoruz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz, başaracağımıza canı gönülden inanıyorum” ifadelerini kullandı.

DOĞAN; “ÜLKEME ALTIN MADALYA GETİRMEK İSTİYORUM”

Sporculardan Hakan Doğan ise; “Türkiye Boks Milli Takımı 60 Kilogram sporcusuyum. Ülkemizi Akdeniz Oyunları’nda 60 kilogramda temsil edeceğim. 2018 Akdeniz Oyunları’nda ikinci oldum. Bu sefer ülkeme altın madalya getirmek istiyorum. İnşallah bunu da başaracağım, elimizden gelenin fazlasını yaparak altın madalyayı kazanacağız” dedi.

BEKMURZAYEV;“HEDEFİMİZ AKDENİZ OYUNLARINDA İYİ BİR BAŞARI YAKALAMAK”


Erkek Boks Milli Takım antrenörüYergali Bekmurzayev Akdeniz Oyunları’nda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu dile getirirerek; “Takımın kondisyonu çok iyi durumda, çalışmalar çok iyi gidiyor. Bakanlık ve Federasyon desteklerini bizden esirgemiyorlar. Akdeniz oyunlarına hazırlanıyoruz 22 Haziran’da kampımız bitecek. U-22 takımımız Avrupa Şampiyonu oldu, inşallah aynı performansı Akdeniz Oyunları’nda bekliyoruz. Yaş ortalamamız genç. Hedefimiz Akdeniz oyunlarında iyi bir başarı yakalayarak 2024 Olimpiyatlarında ülkemizi başarıyla temsil etmek. Çalışmalarımıza günde iki antrenmanla devam ediyoruz. Fas takımıyla kampa iki gün önce başladık. Akdeniz Oyunları’nda 9 sporcu ile katılacağız, 3 de antrenör ile katılacağız ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum