Kastamonu’da Yapay Zeka toplantısı yapılacak;

Kastamonu’da Yapay Zeka toplantısı yapılacak

Yapay Zeka Politikaları Derneği Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu Kastamonu’da Metaverse ve Yapay Zeka hakkında bilgilendirme toplantısı yapılacağını bildirdi....

Başkanlığını Kastamonulu Zafer Küçükşabanoğlu’nun yaptığı Yapay Zeka Politikaları Derneği’nin (AIPA), yapay zeka konusunda toplumun bilgi birikimini ve farkındalığını arttırmak için 81 ilde gerçekleştireceği etkinliklerin ilkini, “Tarihin sıfır noktası” olarak değerlendirilen Şanlıurfa Göbeklitepe’de düzenledi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde gerçekleştirilen etkinliğinin ikinci durağının Kastamonu olacağını bildiren Küçükşabanoğlu, düzenledikleri etkinliklerle toplumun metaverse konusunda bilgi birikiminin artırılmasına katkı sunduklarını dile getirdi. Dernek olarak üniversitelerle iş birliği yapmaya başladıklarını belirten Küçükşabanoğlu, yapay zeka ve metaverse konularında büyük çaplı araştırmalar yaparak sonuçlarını toplumla paylaştıklarını ifade etti.Küçükşabanoğlu, metaverse kavramının öneminin hızla anlaşılmaya başladığını vurguladı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum