Bahçeşehir Koleji’nden Anıtkabir’e ziyaret;

Bahçeşehir Koleji’nden Anıtkabir’e ziyaret

Kastamonu Bahçeşehir Koleji öğrencileri ve öğretmenleri düzenlenen Ankara Gezisi kapsamında Anıtkabir’i ziyaret etti....

Kastamonu Bahçeşehir Koleji 4’ncü ve 5’nci sınıf öğrencilerinin katıldığı Ankara gezisinde Anıtkabir ziyaret edildi. Atatürk Mozolesi önünde saygı duruşunda bulunan öğrenciler saygı, minnet ve özlemle duygu dolu anlar yaşadılar. Anıtkabir’de yer alan müzeleri gezen öğrenciler, minnet duygusuyla ve ışıldayan gözleriyle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetine sonsuza kadar sahip çıkacaklarına bir kez daha söz verdiler.

Anıtkabir ziyaretinin ardından TBMM 1’nci Ve 2’nci Meclisi ziyaret eden öğrenciler, Ulusal Egemenliğin Kuruluşunu ve coşkusunu tekrar yaşadılar. MTAGenel Müdürlüğü Şehit Cuma Dağ Tabiat Tarihi Müzesi’ni gezen öğrenciler doğa tarihini anlatan çok sayıda fosil, kayaç, mineral ve maden örneklerini yerinde inceledi. Keyifli ve verimli bir şekilde devam eden Ankara Gezisinde son durak, Akvaryum oldu. Akvaryum gezisine katılan öğrenciler ve öğretmenler, deniz suyu canlılarını tanıma fırsatı buldular.

Bahçeşehir Koleji tarafından yapılan açıklamada; “Yaparak ve yaşayarak öğrenme temelli, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda yetişen Bahçeşehir Koleji öğrencilerimiz anlamlı ve verimli Ankara turunda hem öğrendiler hem de arkadaşları ve öğretmenleri ile birlikte keyifli vakit geçirdiler” denildi. 



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum