“Bir hisse iyiliğe vesile olmak ister misiniz?”;

“Bir hisse iyiliğe vesile olmak ister misiniz?”

Beşir Derneği, 2022 yılı Kurban Bayramı öncesinde ‘Kurban Yakınlaşmaktır’ adıyla hisse ve bağış kampanyası başlattı....

Beşir Derneği Kastamonu İl Temsilcisi İlhan Garpaslan açıklamasında; “Türkiye’de, Dünya’da ve Kastamonu’da gönüller yapmaya devam ediyoruz. Mazlumların ve ihtiyaç sahiplerinin yanında yer almak ve paylaşmanın huzuruna varmak isteyen herkesi, derneğimizin ülkemizde, dünyada ve ilimizde ‘Bir hisse iyiliğe vesile olmak istiyorsanız’ adıyla başlattığı kampanyaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

“YURT İÇİ VE DIŞINDA HİSSE BEDELİMİZ 2 BİN 200 TL’DİR”

Beşir Derneği Kastamonu Temsilcisi İlhan Garpaslan Kurban bayramına yönelik başlatılan bağış ve hisse kampanyası ile ilgili açıklamada bulundu. Bu yıl yurt içi ve yurt dışında hisse bedellerinin 2 bin 200 TL olduğunu belirten İl Temsilcisi Garpaslan; “Mazlumların ve ihtiyaç sahiplerinin yanında yer almak ve paylaşmanın huzuruna varmak isteyen herkesi, derneğimizin ülkemizde, dünyada ve ilimizde ‘Bir hisse iyiliğe vesile olmak istiyorsanız’ adıyla başlattığı kampanyaya davet ediyoruz.  Bu yıl yurt içi ve dışında hisse bedelimiz 2 bin 200 TL’dir.  Kurban bağışlarını ihtiyaç sahipleri ve mazlumlara ulaştırmak için hayrınıza vesile olmak istiyoruz.  Dini vecibelere uygun, güvenli ve temiz bir şekilde kurban kesimi yapılırken, dağıtımı esnasında da tamamen video kaydıyla hisse sahiplerine geri dönüş yapılacaktır. İhtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olan Kastamonuluların bu kampanyaya yine can-ı gönünden destek vereceğine inanıyoruz. Allah yaptığımız ve yapmayı düşündüğümüz hayırları kabul ve karin eylesin” dedi.

Derneğin mobil uygulaması veya www.besir.gor.tr adresi üzerinden katılım sağlanacak olan vekâletler için Ziraat Bankası Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin IBAN: TR 1300 0100 0784 5746 1050 5106 hesabına bağış yapılacağını belirten Garpaslan; “IBAN hesabına bağışta bulunacak hayırseverlerimiz açıklama kısmına hisse sahibinin adı, soyadı, GSM numarası ve kurban bağış türünü yazması gerekiyor. Ayrıca 4 taksit imkanın da sağlandığı vekaletler için 0216 375 40 42 numaralı telefonlarımızı arayabilirler” dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum