“Kadim Şehir Taşköprü” kitabı yayınlandı;

“Kadim Şehir Taşköprü” kitabı yayınlandı

Taşköprü Belediyesi Kültür Müdürü Mehmet Tuğcu ve Lütfi Erkut Gültekin’in 3 yıllık çalışmanın neticesinde hazırladıkları “Geçmişten Günümüze Kadim Şehir Taşköprü” isimli eser Taşköprü Postası Gazetesi tarafından yayınlandı....

Taşköprü Postası Gazetesi tarafından yayın hayatına kazandırılan ve ilçenin tarihi, kültürü ve hafızasını günümüze derleyen çalışma, 220 sayfalık eser, içinde barındırdığı bilgiler yönüyle daha önceden benzer çalışma yapılmaması yönüyle de bir ilk niteliği taşıyor.

TUĞCU; “TAŞKÖPRÜ’NÜN HAFIZASINI GÜNÜMÜZE TAŞIYACAK”

Önümüzdeki günlerde ilçemizde bulunan kırtasiyelerde ve Taşköprü Postası Gazetesi matbaasından kitapseverlerin bu kitaba ulaşabileceğini belirten Mehmet Tuğcu; “Birçok alanda ilklerin şehri olan Taşköprü’nün hafızasını günümüze taşıyan ve ilçemize karşı bir vefa çalışması olarak mesai arkadaşım ve abim Lütfü Gültekin ile bu eseri hazırlayarak yayın hayatına kazandırmaktan dolayı son derece mutluyuz. Bu eserin hayata geçirilmesinde desteklerini esirgemeyen Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal ve Belediye Başkanı Abdullah Çatal başta olmak üzere Taşköprü sivil toplum kuruluşu temsilcilerine ve maddi olarak desteklerini esirgemeyen sponsor firmalara teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Kaynak: Hamza Sefa Yılmaz

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum