Narkotik Polisi Sahnede;

Narkotik Polisi Sahnede

Türk dünyası etkinlikleri dün itibari ile sona erdi. Programın son gününde Kastamonu İl emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, vatandaşlara sözlü ve videolu narkotikle mücadele amacıyla bilgilendirme faaliyetlerinde bulunuldu....

“TEK AMACIMIZ ‘UYUŞTURUCUYA HAYIR’ DİYEBİLEN BİR TOPLUM İNŞA ETMEK”

Narkotik suçlarla mücadele kapsamında uyuşturucuya hayır diyebilen bir toplum amaçlandığı belirtilirken, Kastamonu Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ahmet Şahan; “Bu konser etkinliğini bir fırsat bilerek Uyuşturucu ile Mücadele kapsamında sizlere kısa bilgilendirme yapmak istiyoruz. Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü olarak ilimizde operasyonlar yaparak, suç ve suçlu ile mücadele ediyoruz. Bunun yanı sıra vatandaşlarımızda, farkında tık uyandıracak bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerini de gerçekleştiriyoruz. Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı TUBIM Şube Müdürlüğümüz öncülüğünde 81 ilde faaliyete geçirilen ‘En iyi Narkotik Polisi Anne, Narko Gençlik, Narko Rehber ve Narko Nokta projeleri’ Kastamonu’muz da da aynı kararlılıkla sürdürülmektedir. Bizim tek amacımız ‘Uyuşturucuya hayır diyebilen bir genç, Uyuşturucuya hayır diyebilen bir aile ve Uyuşturucuya hayır’ diyebilen bir toplum inşa etmek,  tek derdimiz bu” dedi.

“UYUŞTURUCU TOPLUMUN ORTAK SORUNUDUR BU YÜZDEN ‘UYUMA’ DİYORUZ”

Polis Memuru Şahan, konuşmasının devamında; “Uyuşturucu toplumun ortak sorunudur diyoruz ve böyle kabul ediyoruz. Bu sebeple sizlerin desteğini çok önemsiyoruz. İçişleri Bakanlığı tarafından faaliyete geçirilen ‘Uyuma’ Aplikasyonunu sizlere tanıtmak istiyoruz. Uyuma aplikasyonunu telefonlarınıza ücretsiz bir şekilde indirebiliyorsunuz. Herhangi bir uyuşturucu ticareti yada içimi olayına şahit olduğunuzda; ekranda görmüş olduğunuz butona tıklamak suretiyle açılan ekrana, şahit olduğunuz ola, aktarabiliyor, istersiniz video, ses, resim eklemek suretiyle bizlere uyuma aplikasyonu aracılığıyla bildirimde buluna biliyorsunuz. Kesinlikle ama kesinlikle altını çizerek belirtmek istiyorum kimliğiniz gizli kalıyor, 3. kişilerle ya da kurumla paylaşılmıyor. Bizlere yardımcı olmanızı bekliyoruz, vermiş olduğumuz mücadeleye destek olmanızı istiyoruz, Gençlerimizi hep beraber bu illetten uzak tutmak istiyoruz. Sizlerin yeşertmiş olduğunuz fidanlarınızı yani çocuklarımızı başkalarının soldurmasına izin vermeyelim. Bizlere bu imkanı sunan Kastamonu Belediye Başkanımız Rahmi Galip Vidinlioğlu'na teşekkür ediyoruz. Herkese iyi eğlenceler” diye konuştu. (Emre Çevikoğlu)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum