Dans gösterileri ilgi topladı;

Dans gösterileri ilgi topladı

Türk Dünyası Günleri Etkinlikleri başladı. Kışla Parkı’ndan, Cumhuriyet Meydanı’na yapılan yürüyüş sonrasında Cumhuriyet Meydanı’ndaki program alanına geçildi. Dans gösterileri öncesinde Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, açıklamalarda bulundu....

“SELÇUKLU, OSMANLI VE CUMHURİYETİMİZ İÇİN KASTAMONU OLMAZSA OLMAZ BİR ŞEHİR”

Kastamonu Belediye Bakanı R. Galip Vidinlioğlu, program alanında yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Yıllardır, yaptığımız bir etkinliğin bu sene çok daha kapsamlı bir halde devamını getirelim istedik. Özellikle Türk Devletler Topluluğu Teşkilatı kurulduktan sonra, bin yıllık Türk yurdunda hem Selçuklu hem Osmanlı hem de Cumhuriyetimiz için olmazsa olmaz kadim bir şehir olan Kastamonu’da böylesine bir etkinliği düzenlemek istedik. Teşriflerinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmasının ardından Mehteran Takımı mehter marşı gösterisini sundu.  Akabinde sırasıyla Turan Halkları Dans ekibi, Macar Turan Vakfı Şov Ekibi, Kinçkereşö Grubu Folklor ekibi ve diğer dans grupları gösterilerini gerçekleştirildi. Dans gösterileri vatandaşların ilgi ve beğenisini topladı.





Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum