Aralarında Kastamonu da var!;

Aralarında Kastamonu da var!

Aile ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, İşe Alım Alanında Resmi Gazete'de yayımladığı duyurularla, kendi bünyesinde faaliyet gösteren il müdürlüklerine atanmak üzere 25 ilde mesleki uygulama sınavı ile 25 tercüman istihdam edeceğini duyurdu....

Kastamonu da dahil olmak üzere, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı kapsamında güncel olarak resmi gazete üzerinden açıklamış olduğu duyurular ile kendi bünyesinde faaliyet gösteren taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 25 şehirde toplam olarak mesleki uygulama sınavı ile 25 tercüman alımı yapacağını açıkladı.



BAŞVURU ŞARTLARI

Son müracaat tarihi itibariyle Yükseköğretim kurumlarından en az lisans düzeyinde mezun olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve işlemlerin güncelliğini takip etmesi ve gerekli raporları hazırlaması, 18 ile 65 yaş aralığında olmak, herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olmak ve analiz ve raporlama becerileri gelişmiş olması gerekiyor.

Türk İşaret Dili Sisteminin Oluşturulması ve Uygulanmasına Yönelik Usul ve Esasların Belirlenmesine İlişkin Yönetmelik kapsamında alınmış işaret dili tercümanlığı yapacak seviyede işaret dili bildiğini gösterir belge veya sertifika sahibi olmak ve herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması, KPSS P(3) B grubu puan türünden geçerli en az 60 puanı olmak, kamusal haklardan mahrum olunmaması ve danışmanlık faaliyeti çerçevesinde risk değerlendirme çalışmalarının yapması gerekiyor.

İŞ BAŞVURU BELGELERİ

• Bir adet vesikalık fotoğraf, (Sistem kimlik belgesindeki fotoğrafı getirecektir. Fotoğrafı bulunmayanlar ise başvuru sırasında sisteme yüklenecek vesikalık fotoğrafın son 6 ay içinde, yüz tamamen görünür şekilde ön cepheden çekilmiş ve adayın kolaylıkla tanınmasına imkân verecek nitelikte olması gerekmektedir.)

• Kariyer Kapısı, Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden yapılan başvuru formu (Sözlü sınava katılacak adayın Başvuru formunun çıktısı ıslak imzalı bir şekilde sözlü sınav günü yanlarında getirmeleri gerekmektedir.)

• İşaret dili bildiğini gösterir belge veya sertifikası Kariyer Kapısı, Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden sisteme yüklenecektir.

• Bütün adayların adres bildirimi, sağlık durumları, adli sicil ve askerlik durumlarına ilişkin beyanları yapması gerekiyor.

Bakanlık için iş başvuru işlemleri (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) sitesi üzerinden online olarak yapılacak.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum