İçişleri Bakanlığı 3.546 sözleşmeli personel alacak;

İçişleri Bakanlığı 3.546 sözleşmeli personel alacak

İçişleri Bakanlığı personel alımına nasıl başvurulur? İçişleri Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatında çeşitli kadro ve unvanlarda 3.546 sözleşmeli personel istihdam edecek. Peki İçişleri Bakanlığı personel alımı ne zaman? İçişleri Bakanlığı hangi pozisyonlarda alım yapacak? MSW personeli için işe alım koşulları nelerdir? İçişleri Bakanlığı'ndan sözleşmeli personel alımı şartları nelerdir? İşte kamu personeli alımına ilişkin detaylar....

İçişleri Bakanlığı'nın sözleşmeli personel alımına ilişkin duyurusu Resmi Gazete'de yayımlandı. İçişleri Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatında çeşitli kadro ve unvanlarda 3.546 sözleşmeli personel istihdam edecek.

İçişleri Bakanlığı hangi alanlarda personel istihdam edecek?

Kağıt konservatör, arşiv uzmanı, avukat, psikolog, sosyal hizmet uzmanı, programcı, harita teknisyeni, grafiker, bilgisayar mühendisi, makine mühendisi, elektrik mühendisi, yazılım mühendisi, endüstri mühendisi, inşaat mühendisi, harita mühendisi, şehir plancısı, 243 sözleşmeli personel alınacaktır. İngilizce tercümanları, Lisans ve Yüksek Lisans mezunlarını, ofis ve destek personelini içeren personel.

Bakanlığın taşra teşkilatında 3 bin. Avukat, arşivci, sosyal hizmet uzmanı, bilişim uzmanı, programcı, elektrik teknisyeni, lisans ve önlisans bürolarından oluşan 303 sözleşmeli personel ile destek, güvenlik ve güvenlik (silahlı) personeli, şoför ve temizlik personeli alınacaktır.

İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman yapılacak?

MSW personeli alımı için başvurular 17-21 Haziran tarihlerinde yapılacaktır. Başvurular, 17-21 Haziran tarihleri ​​arasında "www.icisleri.gov.tr" internet adresinde "Duyurular" bölümünde yayınlanacak olan e-devlet bağlantısı üzerinden elektronik ortamda alınacaktır.

Adaylar sınav sürecinin durumu (5 aday arasından olup olmadığı, başvurusunun kabul edilip edilmediği, sözlü sınavın yeri, tarihi ve saati, sınava katılım durumu hakkında bilgi gönderebilirler. sözlü sınav, sözlü sınav sonucu, orijinal ve yedek bilgiler). uygulama.

Adaylar tercih sırasına göre ve KPSS puanlamasına göre değerlendirildikten sonra sadece bir voyvodalık/bakanlık merkezi ve pozisyon unvanı için sözlü sınava gireceklerdir. Sözlü sınavlar, Bakanlık merkez teşkilatında ilan edilen unvanlar için Bakanlık Sınav Kurulu tarafından "www.icisleri.gov.tr" internet adresinde duyurulacak tarihte eş zamanlı olarak sözlü sınavlar gerçekleştirilecek.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum