Konsere doyacağız!;

Konsere doyacağız!

3-4-5 Haziran’da Kastamonu’da gerçekleştirilecek Türk Dünyası Günleri için geri sayım başlarken, gerçekleştirilecek konserlerde sahne alacak sanatçıların da isimleri belli olmaya başladı....

Meydana yıldız yağacak

3-4-5 Haziran’da Kastamonu’da gerçekleştirilecek Türk Dünyası Günleri için geri sayım başlarken, gerçekleştirilecek konserlerde sahne alacak sanatçıların da isimleri belli oldu. İlyas Yalçıntaş, Mustafa Yıldızdoğan, Kıraç, Atilla Yılmaz, Kaya Kuzucu ve Türki Cumhuriyetlerden konuk sanatçılar, 3 gün boyunca Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek konserlerde sahne alacak.

GÖRKEMLİ AÇILIŞ VE İLYAS YALÇINTAŞ

Organizasyonun ilk günü olan 3 Haziran Cuma günü; saat 16.00’da Kışla Parkı’ndan başlayıp Cumhuriyet Meydanı’nda bitecek kortej yürüyüşü ile başlayacak program, dans gösterileri, Kaya Kuzucu konseri, açılış töreni, drone ve mapping gösterisi, Kafkas Kartalları gösterisi ve saat 22.00’deki İlyas Yalçıntaş konseri ile son bulacak.

4 HAZİRAN’DA MUSTAFA YILDIZDOĞAN…

4 Haziran Cumartesi günü ise; saat 14.00’ten itibaren ‘Turan halklarının dünü, bugünü ve yarını’ konulu panel, dans gösterileri, Türk Cumhuriyetleri konuk sanatçı performansları, Bünyamin Aksungur ve Kırgız Konseri ile akşam saat 21.00’de Mustafa Yıldızdoğan konseri düzenlenecek.

FİNALİ ATİLLA YILMAZ VE KIRAÇ YAPACAK

Organizasyonun son günü olan 5 Haziran Pazar günü; saat 17.00’de yine dans gösterileriyle başlayacak ve 18.00’deki konuk sanatçı performanslarının ardından saat 19.00’da Atilla Yılmaz, 21.00’de ise Kıraç konseri ile Türk Dünyası Günleri’nin finali yapılacak. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum