Katar'dan Vidinlioğlu'na cevap: 'İYİ Parti, Galip başkana da iyi gelecek';

Katar'dan Vidinlioğlu'na cevap: 'İYİ Parti, Galip başkana da iyi gelecek'

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Katar, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'nun kendisi hakkındaki sözlerine cevap verdi....

İl Başkanı Katar'ın açıklamaları şu şekilde; ''Belediye Başkanı Galip Bey, Kuzeykent'teki arsa satışı ile ilgili yapmış olduğumuz ve özellikle iyi niyetle uyarı niteliğinde olan açıklamalarımıza ikidir cevap vermeye çalışıyor. Bu cevapları da parti faaliyetlerimiz üzerinden yapıyor. Öncelikle Galip Başkan'a çok teşekkür ediyorum. Şehrin Belediye Başkanı olarak çalışmalarımızı takip etmesi, partimize katılımlarla yakından ilgilenmesi İYİ Parti İl Başkanı olarak beni mutlu etmiştir. Türkiye'nin aydınlık ve güneşli günlerini simgeleyen rozetimizin bu kadar ilgisini çekiyor olması gerçekten memnuniyet vericidir. Galip Bey'i göz hekimi kimliğiyle iyi biliriz. Kendisi daha önceki konuşmalarında bir göz hekimi olması hasebiyle iyi bir gözlemci olduğunu ifade etmişti. Öyle zannediyorum ki İYİ Parti Kastamonu İl Başkanlığı'nı da iyi gözlemliyor. Kime rozet takmışız, partimize kaç kişi katılmış gözünden kaçmıyor.  Kendisini tebrik ediyorum'' dedi.

İYİ Parti olarak kısır çekişmelerin tarafı olmadıklarını belirten Başkan Katar, ''Bizim yolumuz milletin sesi olma yoludur. Bizim meselemiz Kastamonu'nun derdiyle dertlenmektir. Biz hep milletimizle beraberiz. Köylünün yanında, esnafın arkasındayız. Kastamonu halkının artık bir sesi var. O ses milletin sesi olan İYİ Parti'dir. Sadece Kastamonu'da değil Türkiye'nin dört bir tarafında partimize olan ilgi herkesin malumudur. İYİ Parti, en büyük iktidar alternatifidir. Kastamonu'daki siyasetçilerin bundan rahatsız olması da gayet doğaldır. Kendilerine ilk basın toplantımızda da söylemiştim. Kastamonu'da İYİ Parti'ye katılımlar artarak devam edecek. İYİ Parti Kastamonu'da birinci parti olacak. Biz çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütüyoruz. Teşkilatımızdaki heyecan ve kararlılıkla iktidara yürüyoruz. Bundan korkmalarına, çekinmelerine, bunun için üzülmelerine gerek yok. Çünkü İYİ Parti herkese olduğu gibi Galip Başkan'a da iyi gelecek, diğer siyasi partilere de iyi gelecek. Bizim çabamız Türkiye'nin İYİ olması için, Kastamonu’nun İYİ olması içindir. Kendilerine tavsiyem iyi niyetle yapılan eleştirileri kulak ardı etmemeleri, bizim sesimize kulak vermeleridir'' ifadelerine yer verdi.

 

VİDİNLİOĞLU NE DEMİŞTİ?

''Ahmet Katar'dan da bir cevap gelmedi. Sevgili Ahmet Katar henüz daha siyasette cicim aylarında. Rozet takmayla eğer siyasete şekil verilseydi, öyle zannediyorum ki binlerce rozet alır, her gelene geçene takar da yol alırdık. Bu işlerin böyle olmadığını önümüzdeki günlerde inşallah görürüz.''

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum