Kastamonu sağlığı, masaya yatırıldı;

Kastamonu sağlığı, masaya yatırıldı

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü idarecileri, Kastamonu'da sağlık sektörünü masaya yatırdı. Hali hazırda verilen hizmetler ve sağlık hizmetlerinin kesintisiz olarak yürütülmesine yönelik yapılan değerlendirmeler, AFAD İl Müdürlüğü'nde gerçekleştirildi....

İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen toplantıya İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Kutlu başkanlığında, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Fatih Şerifoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Atakan Özdemir, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Halim Şekerlioğlu, Aile Hekimliği ve Toplum Sağlığı Şube Müdürü Mustafa Turan, Halk Sağlığı Laboratuvarı Sorumlusu ve Merkez TSM Başkanı Uzm Dr. Seval Çoker, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Bulaşıcı olmayan Hastalıklar birimi uzmanı Dt. M. Vahit Yıldız, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Bulaşıcı Hastalıklar birimi uzmanı Ceyhan Aydın ve TSM başkanlarının katılımları ile 10 Mayıs 2022 tarihinde AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 

Toplantı da il merkezi ve ilçelerde sunulan birinci basamak sağlık hizmetlerinin genel olarak değerlendirilmesi ve birinci basamak sağlık hizmetlerinin kesintisiz olarak yürütülmesi ne yönelik değerlendirilmeler yapıldı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum