İsmail Arda Kürsü Bulgaristan yolcusu;

İsmail Arda Kürsü Bulgaristan yolcusu

Wushu – Kungfu’da ilimizin milli sporcularından olan İsmail Arda Kürsü, 12-15 Mayıs tarihleri arasında Bulgaristan’da yapılacak olan Wushu Avrupa Şampiyonası’nda ilimizi ve ülkemizi milli takımla birilikte temsil edecek....

    Wushu – Kungfu’da ilimizin milli sporcularından olan İsmail Arda Kürsü, 12-15 Mayıs tarihleri arasında Bulgaristan’da yapılacak olan Wushu Avrupa Şampiyonası’nda ilimizi ve ülkemizi milli takımla birilikte temsil edecek.

İlimizin spor muhabirlerinden Fatih Kürsü’nün oğlu olan Merkez Orta Okulu öğrencisi İsmail Arda Kürsü, eğitim-öğretim hayatında birçok başarısının yanı sıra, okulunda satranç kulübü kaptanı ve yaşında ise satranç il birinciliğini de elinde bulunduruyor. Thai Boks Ayyıldız Spor Kulübü ve Kadıdağı Halk Eğitim Merkezi Muay-Thai ve Wushu sporcusu olan Kürsü, Milli Takımla birlikte bugün Wushu – Kungfu’da Avrupa’da madalya aramak için yola çıkıyor.

Thai Boks Spor Kulübü ve Kadıdağı HEM Antrenörü Bekir Shukakidze şampiyona öncesi yaptığı açıklamasında, “İsmail Arda çok başarılı bir sporcu. Spor hayatının yanı sıra eğitim-öğretim, terbiye ve ahlak olarak örnek gösterilecek bir birey ve sporcu. Kendisi dört kez Türkiye Şampiyonluğu elde ederek adını milli takıma yazdırmayı başardı. İnşaAllah Milli takımla birlikte yanında olamayacağım ama Bulgaristan’da bizim için, memleket ve ülke için madalya kazanarak büyük gurur yaşatacağına eminim. Kendisine sponsor olacak iş insanları olursa çok memnun olacağımızı da buradan belirtmek istiyorum.

Milli sporcu İsmail Arda ise yaptığı açıklamasında, ilk defa yurt dışında Milli Forma ile ringe çıkacağı için çok heyecanlı olduğunu belirterek, Avrupa Şampiyonu olmak için elinden geleni yapacağını, İstiklal Marşını ve bayrağımızı dalgalandıracağını vurguladı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum