Kuyu kebabı sezonu açılıyor, kilogramı 350 TL;

Kuyu kebabı sezonu açılıyor, kilogramı 350 TL

Kastamonu'da 'kuyu kebabı' diyince akla ilk gelen işletmelerden olan Kırcalar Kuyu Kebabı, sezonu açıyor. Ramazan Bayramı'nın ikinci günü, 3 Mayıs salı günü kebap sezonunu açacak işletme, müşterilerine kaliteli hizmet vermek için hazırlıklarını tamamladı. Kuyu kebabının kilogram fiyatının ise bu sezon 350 TL olacağı öğrenildi....


 

Kastamonu'nun coğrafi işaretli ürünleri arasında yer alan özellikle çıra ve süt kuzusu kullanıldığından dolayı yöresel lezzet olarak kabul edilen kuyu kebabı sezonu açılıyor.

Müdavimlerinin uğrak noktası olan ilimizin köklü işletmelerinden Kırcalar Kuyu Kebabı da hazırlıklarını tamamladı.

 

Kırcalar Kuyu Kebabı İşletmesi'nden yapılan açıklamada kuyu kebabı sezonunun Mart ayı gibi başladığını ve iklim durumlarına göre  Aralık ayına kadar devam ettiğini hatırlatılarak, ''Uzun yıllardır Kastamonu halkına ve Kastamonu’ya gelen misafirlerimize kaliteli hizmet vermeye gayret ediyoruz. Yaptığımız işi seviyoruz, işimizi özenle yapmaya gayret ediyoruz. Halkımızda bizleri bu konuda tercih ediyor.  Gerek ilimizden gerekse de il dışından gelen misafirlerimize en iyi şekilde ev sahipliği yaparak hem kebabımızın hem de ilimizin tanıtımı için çaba gösteriyoruz'' denildi.

 

Bu sezon kuyu kebabının kilogram fiyatının 350 TL olacağını belirtilirken, ''Mevcut şartlarda fiyatlarımızı en uygun seviyede tutmaya çalıştık,  artan girdi maliyetleri sebebiyle kuzu yetiştirmenin maliyetinde de ciddi oranda bir artış olsa da; biz bu artışın tamamını müşterilerimize yansıtmadık. İnşallah, 3 Mayıs da sezonun ilk kebabını kuyudan çıkararak sunumunu yapacağız. Tüm hemşehrilerimizi bekleriz'' ifadelerine yer verildi.  

 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum