Pınarbaşı’nda fotoğraf maratonu;

Pınarbaşı’nda fotoğraf maratonu

Pınarbaşı Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen fotoğraf maratonunun 5'ncisi düzenlenecek....

BİRİNCİYE 10 BİN TL ÖDÜL

Pınarbaşı Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen fotoğraf maratonunda birinciye 10 bin TL, ikinciye 7 bin 500 TL, üçüncüye ise 5 bin TLödül verilecek.

Ayrıca yarışmadaHorma Kanyonu Özel Ödülü 2 bin TL, Valla Kanyonu Özel Ödülü 2 bin TL, Ilıca Şelalesi Özel Ödülü 2 bin TL ve sergilenecek 20 fotoğraf içinde 500’er TL ödül dağıtılacak.

Ödül alan veya sergilenmeye hak kazanan fotoğrafların kullanım hakkı Pınarbaşı Belediyesi’ne ait olacak.

Pınarbaşı Geleneksel 5. Fotoğraf Maratonu jürisinde ise Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar’ın yanı sıra, fotoğraf sanatçıları Arif Aktürk, Cemil Belder, Muammer Zeki Güven ve Suat Cumali Güngör yer alacak.

“FOTOĞRAF MARATONUNA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

Konu ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar, “Biz Pınarbaşı’nı hak ettiği yere getirmek adına canla başla çalışıyoruz. Burada gözlerinizi kapattığınızda doğanın çıkarttığı o benzersiz şiiri duyabilirsiniz. Biz o şiir asla bitmesin diye, Pınarbaşı’nın doğal güzelliklerini asla kaybetmeyelim diye her daim çalışmaya devam edeceğiz” dedi

Pınarbaşı Geleneksel 5. Fotoğraf Maratonu’na herkesi davet eden Şenol Yaşar, “Hemen hemen her mecrada dile getirdiğimiz gibi Pınarbaşı’mız barındırdığı doğal güzellikleriyle bölgenin hatta ülkemizin turizm potansiyeli en yüksek ilçelerinden bir tanesidir. İlçemizin tanıtımı için 3-4-5 Haziran tarihleri arasında düzenleyeceğimiz Pınarbaşı 5. Geleneksel Fotoğraf Maratonu’na büyük önem veriyoruz” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum