Nefes Hastanesi, zor günler geçiriyor;

Nefes Hastanesi, zor günler geçiriyor

21 Şubat'ta kapılarını Kastamonululara açan Özel Nefes Hastanesi, zor günler geçiriyor. Geride kalan süreçte SGK anlaşmasını henüz gerçekleştiremeyen hastane, maddi olarak sıkıntılı günler geçiriyor....

 

 


Yaklaşık 40 milyon TL yatırımla hizmete giren ve ilk etapta 170 kişinin istihdamını sağlayan  Nefes Hastanesi hakkında Memleket Partisi İl Başkanı Mustafa Başesgioğlu da açıklama yaptı.

İlimizde sağlık alanında ihtiyaç duyulan bir yatırımı gerçekleştiren Özel Nefes Hastanesi’ni SGK anlaşmasının sürüncemede kalması halinde çok daha zorlu bir süreç bekliyor.

 

Memleket Partisi İl Başkanı Mustafa Başesgioğlu da konuyla ilgili olarak, ''Bu kadim şehrin insanlarına sağlık sorunlarından dolayı çektirdikleriniz az mı geldi ?

22 yıldır mevcut iktidara sürekli oy veren değerli hemşehrilerime bu yaptığınız zulüm yetmedi mi ? Açılmış,kurdelesi kesilmesi hazır olan koskoca modern hastanenin kapısına alçakça FETÖ'cülerin marifetiyle kilit vurdurdunuz,çürümeye terk ettiniz binlerce insanları işinden,aşından ettiniz .

Bu süreç içerisinde çaresizlikten şehir dışlarında sağlık arayan binlerce insanımızın neler çektiğini bir çoğunun ambulans içerisinde yollarda hayatlarını kaybettiğini herkes biliyor . Hala günümüzde randevu almak için günlerce sıra bekleyen hemşehrilerimizin durumu ortada iken ; Şehrimize gelen doktorların kısa süre sonra tayin istemesinin önüne geçilememiş olmasının nedenlerini halkımız bilmemekte . Mevcut olan özel hastane bina olarak işlevini yitirmek üzere halkımızın yoğun taleplerine yeterli cevap veremez durumda ikena; Kastamonu halkına sağlık hizmeti sunmak için yola çıkan Nefes Hastanesine gerekli kolaylıkların sağlanmasını,önündeki engellerin kaldırılmasını Kastamonu halkı adına talep ediyoruz'' dedi.

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum