'Geleceğimizi, hapçılara ve tüpçülere teslim etmeyeceğiz';

'Geleceğimizi, hapçılara ve tüpçülere teslim etmeyeceğiz'

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir takım etkinlikler gerçekleştirildi....

CHP Genel Merkezi tarafından gönderilen parti otobüsüyle Devrekani ve Taşköprü ilçelerini ziyaret eden teşkilat mensupları, akşam saatlerinde ise Kışla Parkı'ndan Cumhuriyet Meydanı'na kadar fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programlara ; Parti Meclis Üyesi Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, İl Başkanı Hikmet Erbilgin, Merkez İlçe Başkanı İlke Karabacak, İl Kadın Kolları Başkanı Devrim Ezgi Şahin, İl Gençlik Kolları Başkanı Alican Yılmaz, Taşköprü İlçe Başkanı Özkan Keskin, Devrekani İlçe Başkanı Turhan Aygün katıldı.

ERBİLGİN: ''BİZİM YOLUMUZ, BİLİMİN YOLU''

Meydanda konuşan CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, şu ifadelere yer verdi; ''Bu şehirde, gönlü demokrasiden, millet iradesinden Cumhuriyet'ten yana atan bütün gençleri aramızda olmaya davet ediyorum. Tek adamlar gelir geçer, esas olan millet iradesidir. Türkiye Büyük Millet Meclisi de Türk milletinin ta kendisidir. O iradeyi yeniden ayakları üzerine dikecek, yeniden iyileştirilmiş parlamenter sistemi kuracak irade ve güç bizlerin ve sizlerin elinde. Öyleyse, 19 Mayıs'ta bu fener alayına katılan değil, çağıran olmanız gerekiyor. Artık bu meydandakiler, Kastamonu'yu ev ev, sokak sokak yeniden millet iradesinin altında birleştirmeye hazırız. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, bugün 81 ilden çocuklarımızı ağırladı. Çocuklarımızın geleceği için yeniden millet iradesini ayağa dikeceğiz.  Çocuklarımızı ve gençlerimizi; hapçılar ve tüpçülere teslim edecek değiliz. Hapçılarla, tüpçülerle fotoğraf çektirenlere teslim edecek değiliz. Bizim yolumuz, bilimin yolu...''

BALTACI: ''MUSTAFA KEMAL, İŞİNİ ŞANSA BIRAKMADI''

Meydanda partililere hitap eden CHP Milletvekili Hasan Baltacı ise, ''Buradan gördüğüm manzara şu, siz bu ülkede kötülüğün yenemediği dirençsiniz. Siz bu ülkede, ihanetin aşamadığı barikatsınız. Siz bu şehirde karanlığın yenemediği umutsunuz. Siz, Mustafa Kemal'in egemenliği armağan ettiği milletin çocuklarısınız. Siz, bu ülkenin geleceğini emanet ettiği milletin gençlerisiniz. Şimdi, kuracağımız bir gelecek var. O geleceğe doğru kararlılıkla yürüyoruz.  Daha çok çalışacağız. Mustafa Kemal bu ülkenin önderi. Yaptığı hiçbir şeyi tesadüfe bırakmamıştı. Milli egemenliği bu ülkenin milletinin çocuklarına armağan etti. Milli egemenliğin geleceğini de bu ülkenin gençlerine emanet etti. Bu emaneti alıp geleceğe taşıyacağız. Çünkü Mustafa Kemal egemenlik bir hanedanın, onların yanaşmalarının elinde olursa bu ülkenin çocuklarının yatağa aç gireceğini çok iyi biliyordu. Bu milletin çocukları kitaba ve hastaneye ulaşamaz bunu çok iyi biliyordu. Cumhuriyetin ikinci yüzyılında hiçbir fırsatçılığa izin vermeden milletin emeğini yeniden iktidar yapmak için bu milletin çocuklarını yeniden iktidar kılmak için güçlendirilmiş parlamenter sistemi yeniden kuracağız. Onun için çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız ve fırsatçılığa asla izin vermeyeceğiz '' diye kaydetti. 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum