'Döner sermayedeki adaletsizlik giderilmeli';

'Döner sermayedeki adaletsizlik giderilmeli'

Sağlık-Sen Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz Döner Sermaye Sistemi ile ilgili yazılı açıklamada bulundu. Döner sermaye sisteminin revize edilmesi gerektiğini söyleyen Mehmet Öz, sağlık çalışanları arasındaki ücret adaletsizliğinin giderek arttığını söyledi....

Öz, “Biz döner sermayeden kaynaklı ücret adaletsizliğinin bir an önce giderilmesini istiyoruz. Bu adaletsizliğin muhakkak giderilmesi gerekiyor. Sağlık-Sen olarak döner sermaye adaletsizliğinin kaldırılması için sahada ve masada mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu adaletsizlik sadece sağlık çalışanlarına değil sağlık sisteminin tümüne zarar veriyor” dedi.

''ÇALIŞMALARIN TAKİPÇİSİYİZ''

14 Mart Tıp Bayramı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık çalışanları için verdiği müjdelerin sağlık çalışanlarının sorunlarının çözüme kavuşması noktasında çok önemli olduğunu belirten Öz, 'Sayın Erdoğan’ın dile getirdiği müjdelerin en yakın zamanda hayata geçeceğine inanıyoruz. Bu düzenlemelerin hayata geçme sürecini takip edeceğiz. Tüm çalışmaların genel merkezimiz düzeyinde takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum