Katar'lı İYİ Parti, sahaya indi;

Katar'lı İYİ Parti, sahaya indi

Mart ayında göreve getirilen İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Katar, yönetim kurulunun oluşturulmasıyla birlikte saha çalışmalarına başladı....

Başkan Katar ve yönetimi, ilk ziyaretini 7 ev ve 7 ahırın yandığı, 12 büyükbaş hayvanın yanarak telef olduğu Merkez Haydarlar Köyü’ne gerçekleştirildi.

Köy Muhtarı Salim Uzun’dan yangınla ilgili bilgi alan İYİ Parti heyeti, köy halkına da geçmiş olsun dileklerini iletti.

''DÜŞÜNMEMİZ VE ÖNLEM ALMAMIZ GEREKİYOR''

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Katar da, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, ‘’Tek tesellimiz yangında can kaybımızın olmamasıdır. Türk milleti hep beraber yaralarını sarmayı bilir, inanıyorum ki Haydarlar Köyümüzdeki yaralar da sarılacaktır. Biz İYİ Parti Kastamonu İl Başkanlığı olarak üzerime düşen her vazifede köy halkımızın yanında olacağımızı muhtarımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza ilettik. Tabi burada yangının sebepleri ve önleyici faaliyetler üzerine de yetkililerinin bir takım çalışmalar yapması gerektiğini düşünüyoruz. Kastamonu, bulunduğu coğrafya itibariyle kırsal bir yerleşime sahip, büyük çoğunluğumuz orman köylüsü. Eğer son dönemde artan yangınların üzerine düşünmez ve gerekli önlemleri almazsak ilerde daha büyük felaketlerle karşı karşıya kalabiliriz’’ dedi.

İYİ Parti’nin 26 aydır Genel Başkan Meral Akşener başta olmak üzere Türkiye’nin tüm ilçelerini ve köylerini köşe bucak ziyaret ettiğini, esnafları, işçileri, çiftçileri dinlediğini de ifade eden Katar, ‘’Amacımız hep birlikte Türkiye’nin her bir noktasını daha İYİ yapmak, vatandaşlarımızla hemhal olmak ve sorunları yerinde tespit ederek İYİ Parti iktidarında çözüm üretmektir’’ diye konuştu.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum