Özel Bireyler iftarda buluştu;

Özel Bireyler iftarda buluştu

İşadamı Cengiz Aygün, Ramazan ayının ilk iftarında 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği ile bir araya geldi....

İftar programının ardından  konuşan; Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Huriye Boyraz; “Sayımız inanılmaz şekilde artıyor. Bizler sayımızın artmasını istemiyoruz, inşallah derdimize derman olacak insanlarımızın sayısı artsın” diyerek teşekkürlerini sundu.

İşadamı Cengiz Aygün ise; “Benim için çok önemlisiniz. Onların farkında olmak zorundayız. Çünkü hepimizin evlatları onlar gibi olabilir. Onların güzelliğinin farkında olmalıyız. Anlamlı bir gün. Biz onları çok seviyoruz. Ailelerine de sabır diliyorum” diyerek her zaman yanlarında olacaklarını vurguladı.

Konuşmaların ardından Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği tarafından Cengiz Aygün’e plaket takdimi oldu. Tarihi Cem Sultan Bedesteni’nde program yapan düzenleyen TRT Sanatçısı Onur Eren Demir Türk Sanat Müziği ve diğer eserleri seslendirerek iftar programına renk kattı. İftar programına katılan ailelerin çocukları da gönüllerince oyun oynayarak, dans ederek eğlenme fırsatı buldu.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum