Kastamonu Üniversitesi 47 personel daha alacak;

Kastamonu Üniversitesi 47 personel daha alacak

Geçtiğimiz günlerde 98 personel alım ilanı ve 53 kişinin istihdam edildiği yapan Kastamonu Üniversitesi 47 sözleşmeli personel daha alacak. Son başvuru tarihi 14 nisan 2022 olarak açıklandı....


Kastamonu Üniversitesi resmi gazetede ilan yayımladı. Farklı kadrolarda Lise ve Ön Lisans mezunu sözleşmeli 47 personel alımı yapacak. Şartlar ve kontenjanlar?

Kastamonu Üniversitesi personel alımı için ilan yayımladı. Resmi Gazetede 31 Mart 2022 tarihi ile yayımlanmış olan ilana göre Kastamonu Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 47 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapılacak. Ayrıca Yayımlanan söz konusu ilan için sadece Erkek Adayların başvuru yapabileceği görülmektedir. Alımlar Üniversitenin farklı birimlerinde yapılacak.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Gerçekleştirilecek?

  • 11 Destek Personeli,
  • 28 Koruma ve Güvenlik,
  • 8 Teknisyen,

Kastamonu Üniversitesi yayımladığı ilan ile 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında istihdam edilmek üzere 4/B sözleşmeli Mülakatsız alım gerçekleştirilecek. peki adaylardan aranan şartlar nelerdir?

Başvuru İçin Genel Şartlar Nelerdir?

Üniversite personel alımı için genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacaktır.

Ayrıca Özel olarak ise,

İhtiyaç halinde vardiyalı çalışma düzenine uyum göstermek,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlı aylığı almıyor olmak, Daha önce görev yapılan Kamu kurumu veya kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak şartı aranacak.

 

İŞTE ŞARTLAR:

https://pdb.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/haberveduyurular-bidb/duyurular/3614-31-03-2022-tarihli-4-b-sozlesmeli-personel-alimi-ilani

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum