'Pandemi öncesindeki Kastamonu Üniversitesi yok';

'Pandemi öncesindeki Kastamonu Üniversitesi yok'

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Kastamonu Üniversitesi Spor ve Yaşam Merkezinde bulunan çok amaçlı salonda öğrencilerle bir araya geldi....

Toplantıda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Atalan ile birlikte Dış İlişkiler Genel Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi M. Öztürk Akcaoğlu, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Sena Aygül, Öğrenci İşleri Daire Başkan V. Şule Solakoğlu hazır bulundu.

Katılım yoğun olduğu buluşmada öğrencilerin önerilerini, düşüncelerini ve taleplerini doğrudan iletme olanağı bulduğu toplantıya üniversitenin  topluluk başkanları da katılım sağladı.

 

Toplantının açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, “Pandemi sebebiyle uzakta kaldığımız iki yıl boyunca bıraktığınız üniversite ile bulduğunuz üniversitenin aynı olmaması için gayret sarf ettik. İmkanlarımız nispetinde başarılı olduk. Daha iyi olmaya yönelik bir hedefimiz var. Sizler daha iyilerine layıksınız. Her gün biraz daha fazla üzerine koyarak bu artışı, ivmeyi devam ettirmeye çalışıyoruz” dedi.

Konuşmasında üniversitenin varlık sebebinin öğrenciler olduğunu vurgulayan Rektör Topal, “Bu doğrultuda sizin beklentileriniz, sizin istekleriniz, eğitim-öğretim süreçlerinin daha sağlıklı bir şekilde yürütülmesi ve hayata sizi hazırlamak noktasında ne tür çalışmalar yapmamız hususunda bize vereceğiniz bilgiler, bizim için belirleyici olacaktır. Öğrenci imkanlarından tutun, kültürel faaliyetlere, kampüs içerisinde bulunan bir takım sıkıntılar olmak üzere her birini dile getirebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Etkinlik sırasında öğrencilerin sorunlarını, önerilerini ve isteklerini not eden Rektör Topal , gerekli çalışmaların en kısa sürede uygulanması için ilgili birimlerin harekete geçeceğinin bilgisini paylaştı.

Gerçekleşen etkinlikte öğrenciler karşılaştıkları problemlerin yanı sıra Üniversitenin imkanlarından ve yönetimin öğrenci merkezli çalışmalarından duydukları memnuniyeti de dile getirdi.

 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum