CHP İl Teşkilatı'ndan Antalya çıkarması;

CHP İl Teşkilatı'ndan Antalya çıkarması

CHP Kastamonu Heyeti, Antalya'da düzenlenen 'Büyük Örgüt Buluşması'na katıldı. CHP Milletvekili Hasan Baltacı, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı ve ilçe başkanları da toplantıda hazır bulundu....

  "HEDEFE KİLİTLENECEĞİZ"

  Stratejik çalışmanın öneminden bahseden Kılıçdaroğlu, “Şu mahalle bana oy vermiyorsa, o mahalleden yeteri kadar oy alamıyorsam, bir başka mahalle sürekli CHP’ye oy veriyorsa, ben tüm enerjimi oy veren mahalleye harcayıp, oy vermeyen mahalleye gitmiyorsam, biz çalışmıyor, üretmiyor, enerjimizi boşa harcıyoruz demektir. Stratejik çalışma ne demektir. Eğer ben bir kesimden oy alamıyorsam, sorunu o kesimde değil, sorunu kendimizde aramamız gerekir. Neden bize oy vermiyorlar, niçin girip oturup konuşmuyoruz. Bu noktaya önem vermeliyiz. Hedefe kilitleneceğiz ve stratejik olacağız” ifadelerini kullandı. 

 

  "MASA BAŞINDA OTURMAYACAKSINIZ"

  Kaybedecek bir günleri bile olmadığının altını çizen Kemal Kılıçdaroğlu, “Hep beraber çalışacağız. Benim düşünmediğimi belki sizler düşüneceksiniz. Masa başında oturmayacaksınız. Yeni binalar alıyoruz içi çok güzel. Ama dışarı çıkacaksınız. Bizim yerimiz sokaklar, çiftçinin, esnafın, sanayicinin yanıdır. Masa güzel, koltuk güzel, bayrak güzel, ne kadar güzel oh yok. Her birimizin alın teri dökmesi lazım. Türkiye’ye karşı bizim sorumluluğumuz var” dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum