Kastamonulu Hafız, bölge birincisi oldu;

Kastamonulu Hafız, bölge birincisi oldu

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından İmam Hatip Ortaokulları arasında düzenlenen Genç Muhafızlar Hafızlık yarışması Bölge Finali, Bolu’da yapıldı....

Ankara dahil 10 il birincisinin bulunduğu yarışmada Kastamonu’yu; Seydiler Seyyid Zülfikar Vakfı Mehmet Naim Karaman İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Abdullah İrgin temsil etti.


Yarışma sonucunda temsilcimiz Abdullah İrgin Bölge birincisi olarak Türkiye finalinde bölgemizi temsil etmeye hak kazandı.


Okulun sosyal medya hesabından konu ile ilgili şu açıklama paylaşıldı: “Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi meyvesini vermeye devam ediyor. Projeye ilk olarak aldığımız öğrencilerimizden Abdülhamid İrgin çalışmasının ve kendisine verilen emeğin karşılığını bölge 1.si olarak taçlandırdı. Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Bolu’da yapılan ve 10 il birincisinin katıldığı İmam Hatip Ortaokulları arasında düzenlenen Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışmasında bölge 1.si olarak Türkiye finalinde bölgemizi temsil etmeye hak kazandı. Çalışmalarımızda maddi ve manevi olarak hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen başta ilçe Kaymakamımız Sayın Cihat Abukan’a, görünmeyen kahramanlar Hacı Hüseyin Akpınar’a , Cemil Akpınar ‘a, Mehmet Düzenli ‘ye , Adem Hızel’e, Milli Eğitim Müdürümüz Serhat Keleş’e, Projenin bugünlere gelmesinde cok büyük emekleri bulunan Seydiler eski Müftümüz hali hazırda Sakarya Akyazı Müftümüz Kamil Özcan Demir’e, Seydiler Müftümüz Metin Kara’ya, hafızlık hocalarımıza, Akademi hocalarımıza, velilerimize, çalışmalarımızda zerrei miskal katkısı bulunan herkese sonsuz şükranlarımızı sunarız. Cenab- ı Hak bizleri bu mübarek yolculukta daimi hizmetkar eylesin.”






Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum